Bemanning


Letar du personal på heltid eller deltid? Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och hjälper dig med bemanning på den nivå du behöver.

Störst inom yrkesarbete

På Lernia är vi sedan länge ett av de största och mest erkända bemanningsföretagen inom yrkesarbeten i Sverige. Vi arbetar med flera av Sveriges största företag och har vår spets inom industriarbete, tillverkning, lager och logistik. 

Letar du jobb? Här hittar du alla våra lediga tjänster.

När kan du ta hjälp av oss?

Arbetstoppar, säsongsbaserade behov, plötsligt ökad efterfrågan, föräldraledighet, konjunkturssvängningar och sjukfrånvaro är alla exempel på situationer där vi kan stötta upp med bemanning. Vi finns över hela landet  från Skellefteå i norr till Malmö i syd och självklart hjälper vi till med bemanning i Stockholm likaså. 

Vi jobbar med

Våra tjänster inom bemanning

Ibland behövs det bara en extra smidig tjänst för att förenkla bemanningen. Här hittar du alla våra aktuella bemanningstjänster.

Lernia Access

Med Lernia Access erbjuder vi våra kunder snabb och smidig bokning av konsulter direkt via mobilen eller datorn. Logga in för att beställa nya arbetspass och se vilka konsulter som är inbokade hos dig.

Logga in som kund

 

Lernia Boost

Med Lernia Boost når du fler potentiella kandidater och får därför ett bättre underlag när du väljer nya medarbetare.

Lernia Realtid


Få ögonblickskoll på när konsulterna stämplar in och ut direkt i rekryteringssystemet med Lernia Realtid. 

 

Besök vår kunskapsbank

Hyra in eller rekrytera? Vad ska man hålla utkik efter i CV:et? Vad är framtidens industrijobb? Det och mycket mer kring rekrytering, bemanning och jobbtrender lär du dig i vår kunskapsbank.

Trender och tips – varje månad i vårt nyhetsbrev

Ta del av vårt nyhetsbrev där vi en gång i månaden berättar mer om rekrytering och bemanning, bevakar trenderna på arbetsmarknaden och mycket mer.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag

Lernia är medlem i Almega Kompetensföretagen. Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Kompetensföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Kompetensföretagen, Unionen och Akademikerförbunden.

 

Kontakta oss för hjälp med bemanningen


Skicka en förfrågan så tar vi fram en gemensam plan.

Fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv kort ditt behov i formuläret så hör vi av oss och sätter upp en plan för hur vi hjälper dig vidare.

För och efternamn
Din epostadress
Ditt telefonnummer
Meddelande

Ett företag - alla kompetenslösningar


10 800

uthyrda konsulter

34 400

utbildade personer

1 500

samarbeten med företag

Dela gärna