Skip to main content

Bemanning


Letar du personal? Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som hjälper dig med bemanning på den nivå du behöver.

Störst inom yrkesarbete

På Lernia är vi sedan länge ett av de största och mest erkända bemanningsföretagen inom yrkesarbeten i Sverige. Vi arbetar med flera av Sveriges största företag och har vår spets inom industriarbete, tillverkning, lager och logistik. 

Letar du jobb? Här hittar du alla våra lediga tjänster.

När kan du ta hjälp av oss?

Arbetstoppar, säsongsbaserade behov, plötsligt ökad efterfrågan, föräldraledighet, konjunkturssvängningar och sjukfrånvaro är alla exempel på situationer där vi kan stötta upp med bemanning. Vi finns över hela landet  från Skellefteå i norr till Malmö i syd och självklart hjälper vi till med bemanning i Stockholm likaså. 

Vi jobbar med

Dags att säkra sommarbemanningen

Har du all sommarbemanning på plats inför sommaren? Ta hjälp av oss för att hitta rätt person till rätt plats i sommar.

Bemanna smartare - tips och inspiration

Så väljer du rätt bemanningsföretag

Att välja bemanningsföretag är inte det enklaste. Vissa är större, andra mindre, några specialiserade, andra mer generella. En del verkar bara lokalt, andra finns över hela landet. Här är några bra regler att följa för att öka chanserna att träffa rätt.

Så blir du en bra beställare av bemanning.

Hyra personal – så blir du en bra beställare

Är det dags att hyra in personal? Med en tydlig och detaljerad kravprofil till bemanningsföretaget är chansen större att matcha rätt person till rätt position. Så lägg gärna lite extra tid på att bli en bra beställare – det lönar sig i längden!

Våra extratjänster inom bemanning

Ibland behövs det bara en extra smidig tjänst för att förenkla bemanningen. Här hittar du alla våra aktuella bemanningstjänster.

Lernia OnSite

Till skillnad från traditionell bemanning arbetar Lernias OnSite-team enbart för dig och sitter i dina lokaler för ökad service och flexibilitet.

Läs mer om Lernia OnSite

Lernia Boost

Med Lernia Boost når du fler potentiella kandidater och får därför ett bättre underlag när du väljer nya medarbetare.

Lernia Access

Med Lernia Access erbjuder vi våra kunder snabb och smidig bokning av konsulter direkt via mobilen eller datorn. Logga in för att beställa nya arbetspass och se vilka konsulter som är inbokade hos dig.

Är du Accesskund? Logga in här

 

Lernia Realtid


Få ögonblickskoll på när konsulterna stämplar in och ut direkt i rekryteringssystemet med Lernia Realtid. 

 

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag

Lernia är medlem i Almega Kompetensföretagen. Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Kompetensföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Kompetensföretagen, Unionen och Akademikerförbunden.

 

Ett företag - alla kompetenslösningar


10 000

uthyrda konsulter

15 000

deltagare

1 100

kunder