Bemanning


Behöver du personal på heltid eller deltid? Vi är störst inom bemanning av yrkesarbetare i Sverige. Vi hjälper dig med inhyrning och bemanning på den nivå du behöver.

Störst inom yrkesarbete

På Lernia är vi sedan länge ett av de största och mest erkända bemanningsföretagen inom yrkesarbeten i Sverige. Vi arbetar med flera av Sveriges största företag och har vår spets inom industriarbete, tillverkning, lager och logistik. 

Letar du jobb? Här hittar du alla våra lediga tjänster.

 

✓ 11 400 uthyrda bemanningskonsulter under 2018

1 288 kunder under 2018

✓ En av Sveriges 100 största arbetsgivare

 

Vi har hjälpt

Scania

Scania

Inför utbyggnaden av produktionen i Oskarshamn behövde Scania 800 nya medarbetare. Men på en liten ort var det verkligen en utmaning att hitta tillräckligt många personer att rekrytera.

Taxi Stockholm

Taxi Stockholm

Taxi Stockholm stod inför en gigantisk utmaning - att hitta 500 nya förare på ett år. Det skulle komma att kräva en förändrad syn på branschen, helt nya målgrupper och digitalisering av verksamheten. Genom ett kompetenspartnerskap med Lernia kunde man ro det i hamn.

Volvo Cars

Volvo Cars

Lernia har rekryterat 1 500 nya medarbetare till Volvo Cars och attraherat rekordmånga kvinnor till bilfabriken och påbörjat en attitydförändring till att jobba i bilindustrin.

62% trivs bättre hos Lernia

En granskning av Netsurvey 2018 visade att 62% av våra konsulter trivs bättre hos Lernia än tidigare bemanningsföretag.

✓ Samma förmåner som stationära medarbetare

Samtliga konsulter har samma förmåner som stationära medarbetare, såsom friskvårdsbidrag, tobaksavvänjning och mer.

✓ Kompletterande kurser och utbildningar

Vi ger våra konsulter kompletterande kurser och utbildningar inom relevanta områden.

 

Våra tjänster inom bemanning

Ibland behövs det bara en extra smidig tjänst för att förenkla bemanningen. Här hittar du alla våra aktuella bemanningstjänster.

Lernia Boost

Med Lernia Boost når du fler potentiella kandidater och får därför ett bättre underlag när du väljer nya medarbetare.

Lernia Realtid


Få ögonblickskoll på när konsulterna stämplar in och ut direkt i rekryteringssystemet med Lernia Realtid. 

 

Lernia Access

Med Lernia Access erbjuder vi våra kunder snabb och smidig bokning av konsulter direkt via mobilen eller datorn. Logga in för att beställa nya arbetspass och se vilka konsulter som är inbokade hos dig.

Logga in som kund

 

När kan du ta hjälp av oss?

Arbetstoppar, säsongsbaserade behov, plötsligt ökad efterfrågan, föräldraledighet, konjunkturssvängningar och sjukfrånvaro är alla exempel på situationer där vi kan stötta upp med bemanning. Kontakta oss om ditt behov så ser vi tillsammans över hur vi bäst kan hjälpa just er.

 

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag

Lernia är medlem i Almega Kompetensföretagen. Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Kompetensföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Kompetensföretagen, Unionen och Akademikerförbunden.

 

Besök vår kunskapsbank

Hyra in eller rekrytera? Vad ska man hålla utkik efter i CV:et? Vad är framtidens industrijobb? Det och mycket mer kring rekrytering, bemanning och jobbtrender lär du dig i vår kunskapsbank.

Trender och tips – varje månad i vårt nyhetsbrev

Ta del av vårt nyhetsbrev där vi en gång i månaden berättar mer om rekrytering och bemanning, bevakar trenderna på arbetsmarknaden och mycket mer.

 

Så säkrar du utbildning inom industrin med hjälp av VR

Utbildning inom stora industriföretag innebär ofta farliga moment, höga kostnader och en risk för både medarbetare och verksamhet. Med ny teknik går det att både säkra utbildningen och sänka kostnaderna.

Kontakta oss för hjälp med bemanningen


Skicka en förfrågan så tar vi fram en gemensam plan.

Fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv kort ditt behov i formuläret så hör vi av oss och sätter upp en plan för hur vi hjälper dig vidare.

För och efternamn
Din epostadress
Ditt telefonnummer
Meddelande


Peter Wallström

Säljansvarig bemanning

Telefon

0771-650 650

Ett företag - alla kompetenslösningar


10 800

uthyrda konsulter

34 400

utbildade personer

1 500

samarbeten med företag

Dela gärna