Bemanning


Behöver du personal på heltid eller deltid? Vi hjälper dig med inhyrning och bemanning på den nivå du behöver. Med oss kan du välja bland yrkesarbetare, tjänstemän eller akademiker på heltid, deltid eller vikariat.

Vi har ett brett nätverk av konsulter och kan erbjuda bemanning och inhyrning av konsulter på fler än 100 orter i hela landet – bland annat i Stockholm, Luleå, Göteborg, Oskarshamn och Malmö. Våra konsulter jobbar inom branscher såsom bygg och anläggning, ekonomi, administration, handel, industri, IT, lager och logistik, restaurang, teknik och vård. I vårt stora nätverk finns allt från produktionsplanerare och svetsare till ekonomiassistenter och HR-specialister att hyra in.

Letar du jobb? Här hittar du alla våra lediga tjänster.

Vi löser bemanningen efter ditt behov

Arbetstoppar, säsongsbaserade behov, plötsligt ökad efterfrågan, föräldraledighet eller sjukfrånvaro är exempel på situationer där vi hjälper dig. Kontakta oss om ditt behov så hjälper vi dig med det just du behöver.

Behöver du hjälp med rekrytering? Läs mer om rekrytering med Lernia.

Vi hjälper dig sänka dina fasta kostnader

Varför ska du välja Lernia när du behöver hjälp med bemanningen? Här listar vi alla fördelar du får när du väljer att lösa inhyrningen med oss.

  • Vi står för arbetsgivaravgifter, sjuklön och semesterersättning.
  • Vi tar hand om all sorts administrativ hantering såsom löneutbetalningar, semesterplanering, medarbetarsamtal och varsel eller uppsägning.
  • Vi spar din tid genom att ta hand om hela tillsättningen.
  • Dina konsulter får bra villkor och förutsättningar. Alla våra anställda har rätt till bland annat fem veckors semester, garantilön och friskvårdsbidrag.

Kunder vi har hjälpt med bemanning

SAS Operating Center

SAS Operating Center

SAS har drygt 800 avgångar per dygn och varje år väljer drygt 28 miljoner resenärer att flyga med Skandinaviens största flygbolag. Vi hjälpte SAS att hitta spetskompetens i ett kritiskt läge.

ICA Maxi Erikslund

ICA Maxi Erikslund

ICA Maxi Erikslund är en stor arbetsgivare i Västerås och vill gärna bidra till ett bättre samhällsklimat. Vi erbjöd möjligheter till personer som tidigare haft svårt att komma in på arbetsmarknaden.

Volvo Cars

Volvo Cars

Lernia har rekryterat 1 500 nya medarbetare till Volvo Cars och attraherat rekordmånga kvinnor till bilfabriken och påbörjat en attitydförändring till att jobba i bilindustrin.

Boka konsulter med Lernia Access

Lernia Access är en trygg lösning som förenklar och skapar en mer effektiv vardag. I tjänsten erbjuder vi våra kunder snabb och smidig bokning av konsulter direkt via mobilen. I tjänsten ingår bland annat möjligheten att:

  • Beställa konsulter - lägg din order direkt i mobilen
  • Se dina bokningar - du kan se vem som är inbokad när
  • Få koll på din bemanning - resursplanera din bemanning

Hör av dig så berättar vi mer om hur det fungerar och hur det kan underlätta vardagen för dig och din verksamhet. Om du har inlogg kan du logga in direkt på länken nedan.

Gå direkt till inloggning med Lernia Access

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag

Lernia är medlem i Almega Kompetensföretagen. Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Kompetensföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Kompetensföretagen, Unionen och Akademikerförbunden.

Kontakta oss för hjälp med bemanningen


Skicka en förfrågan så tar vi fram en gemensam plan.

Fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv kort ditt behov i formuläret så hör vi av oss och sätter upp en plan för hur vi hjälper dig vidare.

För och efternamn
Din epostadress
Ditt telefonnummer
Meddelande


Peter Wallström

Säljansvarig bemanning

Telefon

0771-650 650

Ett företag - alla kompetenslösningar


10 800

uthyrda konsulter

34 400

utbildade personer

1 500

samarbeten med företag

Dela gärna