<
Jönköping

Bemanningsföretag Jönköping

Är ni i behov av bemanning i Jönköping? Lernia är ett auktoriserat bemanningsföretag med ett lokalt kontor i staden. Våra bemanningskonsulter är en utmärkt lösning för växande företag och verksamheter med stora säsongsvariationer. Vi matchar ihop ett stort antal företag med våra konsulter varje år. Som bemanningsföretag i Jönköping hittar vi rätt konsult, med rätt kompetens åt just er verksamhet. Då vi är rikstäckande kan vi dessutom ta hjälp av våra andra lokalkontor vid behov.


Vi hjälper er med bemanning i Jönköping

Det finns många situationer då det är smart att ta hjälp av Lernia med bemanning:

  • När ordinarie personal går på föräldraledighet.
  • Om ni vill kunna utvärdera ert personalbehov, utan att rekrytera egen personal. 
  • Om ni behöver kompetenta semestervikarier.
  • Våra konsulter är en smidig lösning om ert företag har en tydlig låg- och högsäsong.
  • När ni omgående behöver hjälp vid plötslig frånvaro.

Vi på Lernia har en stark, lokal närvaro i Jönköping. Via vårt kontor har vi byggt upp ett omfattande nätverk i området. Då vi har stor erfarenhet av bemanning i Jönköping, ser vi tydligt vilka specifika krav och behov er verksamhet har, och vilken typ av konsulter ni behöver. Vi sätter dig som kund i centrum, och skräddarsyr ett upplägg åt er. Lernia är experter på bemanning inom industri, logistik och lager. Svetsare, operatörer, montörer, lagerarbetare och truckförare är exempel på yrkesgrupper vi hyr ut. Bland våra konsulter i Jönköping hittar ni även personal inom ekonomi, administration och kundservice. 

Undersökningar visar att våra bemanningskonsulter hör till de mest nöjda i branschen. Det gör oss mycket stolta, och som experter på personaluthyrning i Jönköping vet vi att nöjda konsulter gör ett bra och effektivt jobb. 

Varför välja Lernia som bemanningsföretag i Jönköping?

Med Lernia som ert bemanningsföretag i Jönköping kan ni se fram emot: 

  • Ett flexibelt upplägg. Ökar er orderingång kan ni enkelt ta in fler konsulter. Om behovet istället avtar kan ni välja att avsluta samarbetet.
  • Ett ekonomiskt genomtänkt samarbete. Konsulten är anställd av Lernia, och vi står för semesterersättning och sjuklön. Det innebär att ni endast betalar för den tid konsulten arbetar hos er.
  • Ni behöver inte lägga tid på rekrytering. Istället kan ni fokusera på er kärnverksamhet.

Lernia är ett av Sveriges största, auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag. Vi sätter oss snabbt och effektivt in i våra kunders behov, och skräddarsyr sedan ett passande upplägg. Det är enkelt att vara kund hos oss på Lernia. 

Planerar ni att anställa egen personal, kan Lernia hjälpa er med rekrytering i Jönköping. Vi kan sköta hela rekryteringsprocessen, eller enstaka delar av den.

Bemanning

Kontakta oss

Sandra Callervik

Platschef

Vallgatan 8, 553 16 Jönköping

bemanning.jonkoping@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Sandra Magnusson