<
Västerås

Bemanningsföretag Västerås

Behöver ni hjälp med bemanning i Västerås? Lernia är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag i Västerås. Växer er verksamhet eller går mot en tillfällig högsäsong, är våra konsulter en flexibel och smidig lösning. Varje år matchar vi ihop många företag i Västerås med våra kompetenta bemanningskonsulter. Lernia är rikstäckande och har lokalkontor på många olika orter i landet. På så vis kan vi även ta hjälp av våra andra kontor vid behov. Vårt uppdrag är att hitta rätt konsult till just er verksamhet.


Vi hjälper er med bemanning i Västerås

Att ta hjälp av Lernia med bemanning är en bra lösning när ni:

  • Vill täcka upp med semestervikarier.
  • Behöver vikarier för föräldraledig personal.
  • Behöver utvärdera ert personalbehov utan att ta några risker.
  • Snabbt behöver få in ersättare vid sjukfrånvaro.
  • Vill anpassa personalstyrkan efter hög- och lågsäsong.

Från vårt kontor har vi utvecklat ett omfattande, lokalt nätverk. Tack vare vår långa erfarenhet inom bemanning i Västerås har vi en djup förståelse för hur våra kunders behov ser ut, och hur de skiljer sig åt. Därför sätter vi alltid dig som kund i centrum, och ni kan förvänta er ett skräddarsytt upplägg efter era specifika behov. Vi är främst experter på bemanning inom lager, logistik och industri. Bland våra konsulter hittar ni kompetenta yrkesarbetare som montörer, operatörer, svetsare, lagerarbetare och truckförare. Lernia hyr även ut tjänstemän och annan personal inom ekonomi, administration och kundservice.

Våra konsulter hör till branschens nöjdaste, något vi är stolta över. Då vi har lång erfarenhet av personaluthyrning i Västerås, vet vi att nöjda konsulter gör ett bra jobb. 

Varför välja Lernia som bemanningsföretag i Västerås?

Med Lernia som ert bemanningsföretag i Västerås kan ni räkna med:

  • Ett flexibelt samarbete. Om er verksamhet växer, kan ni enkelt ta in fler konsulter. Minskar behovet kan ni välja att avsluta samarbetet.
  • Ett ekonomiskt upplägg. Ni behöver bara betala för den tid som konsulten är på plats hos er. Vi står för semester- och sjukersättning.
  • Ni slipper lägga tid på rekrytering. Istället kan ni fokusera fullt ut på er kärnverksamhet.

Lernia är ett av Sveriges största, auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag. Vi har kontor på flera orter i hela landet. Vi sätter oss in i våra kunders verksamheter och behov, och levererar de mest kostnadseffektiva och flexibla lösningarna. Hos Lernia är det enkelt att vara kund.

Har ni ett långvarigt personalbehov, kan vi hjälpa er att rekrytera personal i Västerås. Lernia kan sköta hela rekryteringsprocessen, eller enstaka delar. Vi är experter på allt från att formulera en kravprofil till att hålla slutintervjuer.

Bemanning

Kontakta oss

Jennie Asplund

Platschef

Glödgargränd 5, 721 30 Västerås

bemanning.vasteras@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Jennie Asplund Västerås