Umea2

Bemanningsföretag Umeå

Lernia är ett auktoriserat bemanningsföretag i Umeå som hjälper företag i behov av personal. Våra bemanningskonsulter är en smidig lösning om er verksamhet växer, går mot högsäsong eller ska expandera. Varje år matchar vi ihop arbetsgivare i Umeå med våra kompetenta konsulter. Då Lernia är verksamma på olika platser i hela Sverige, kan vi vid behov dessutom ta hjälp av våra andra kontor. Vi är experter på bemanning i Umeå, och hittar rätt konsult till just er verksamhet.


Vi hjälper er med bemanning i Umeå

Vi hjälper er med bemanning i Umeå, och våra konsulter är en bra lösning om ni:

  • Vill utvärdera ert personalbehov, före en eventuell rekrytering.
  • Behöver semestervikarier.
  • Har ordinarie personal som går på föräldraledighet.
  • Har en tydlig låg- respektive högsäsong, med olika krav på bemanning.
  • Snabbt behöver täcka upp vid oväntad frånvaro.

Med vår erfarenhet som bemanningsföretag ser vi tydligt vilka behov ni har, och vilken typ av kompetens ni söker. Via vårt lokalkontor i Umeå har vi byggt upp ett stort nätverk i området, och en god lokalkännedom. För oss är varje kund och varje uppdrag unikt, och därför skräddarsyr vi ett upplägg som passar just er arbetsplats. Då vi är experter på bemanning inom lager, industri och logistik i Umeå hyr vi ut yrkesarbetare som operatörer, montörer, lagerarbetare och svetsare. Hos Lernia hittar ni även personal inom ekonomi, administration och kundservice. 

Undersökningar påvisar att våra konsulter hör till de mesta nöjda i branschen, något vi är stolta över. Som experter på personaluthyrning i Umeå vet vi också att nöjda konsulter gör ett gott jobb hos våra kunder.

Varför välja Lernia som ert bemanningsföretag i Umeå?

Det finns flera fördelar med att välja Lernia som ert bemanningsföretag i Umeå: 

  • Vi är en prisvärd bemanningslösning – ni betalar bara för den tid som konsulten arbetar hos er. Lernia tar hand om semesterersättning, sjukfrånvaro och så vidare.
  • Ni får ett flexibelt upplägg. Om er verksamhet växer kan ni ta in fler konsulter. Skulle er orderingång däremot minska, kan ni avsluta samarbetet.
  • Ni sparar tid. En lyckad rekrytering tar ofta lång tid att genomföra. Med hjälp av Lernias konsulter kan ni fokusera på er kärnverksamhet.

Lernia är ett av Sveriges största, auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag. Våra bemanningsexperter hittar de mest effektiva och prisvärda lösningarna för er, vilket gör att det är enkelt att vara kund hos oss.

Vill ni anställa personal, kan vi på Lernia hjälpa er med rekrytering i Umeå. Vi sköter hela rekryteringsprocessen eller enstaka delar av den, beroende på era önskemål.

Bemanning

Kontakta oss

Jan Engblom

Platschef

Västra Esplanaden 19, 903 25 Umeå

bemanning.umea@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Jan Engblom Skellefteå