<
Man Och Kvinna På Kontor

Rekrytering

Lernia är ett rekryteringsföretag som kan erbjuda hjälp i hela eller delar av processen. Vi är sedan länge ett av de största och mest erkända rekryteringsbolagen i landet inom yrkesarbeten. Med vår långa erfarenhet och breda kunskap inom flertalet branscher kan vi även hjälpa dig när du söker tjänstemän. Vi arbetar strukturerat med rekrytering - helt enkelt för att det ger bäst resultat.


Vilka områden arbetar vi med?

Vi kan rekrytering inom yrkesarbetare och tjänstemän

Vårt uppdragsområde sträcker sig från tjänstemän till yrkesarbetare. Ditt behov styr helt enkelt vilken kompetens vi kan hjälpa dig med. Här hittar du mer information om vilka områden vi rekryterar inom. 

Skräddarsy din rekrytering med Rekrytering Online

Upptäck hur du snabbt och smidigt kan hitta rätt kandidater med Lernias digitala rekryteringstjänst. Spara tid och kostnader med en flexibel online-lösning som är skräddarsydd för att möta dina företagsbehov.

Digital Rekrytering Header 2

Hur ligger ni till med sommarbemanningen?

Lägg din arbetstid på annat än att leta efter sommarvikarier för sommarens bemanning. Vi hjälper dig med sommarbemanningen så att du kan ge dina anställda sommarsemester utan att riskera tapp i produktionen.

Sommarbemanning Lernia

Så går vår rekryteringsprocess till

Exempel på delar som ingår i vårt rekryteringserbjudande:

  • En väl utförd kravprofil gör det enklare att hitta rätt person och ger kandidaten en tydligare uppfattning om tjänsten. 
  • För att hitta den perfekta kandidaten behöver du ha en jobbannons med glasklara krav på både kompetens och värderingar.
  • Vi hjälper dig med rätt val av platsannonsering utifrån vilken tjänst du ska tillsätta och vilken typ av kandidat som passar för den.
  • Vi tar fram kandidater och ni väljer hur många ni vill intervjua. Vi ger också tips på hur du bäst genomför en intervju.

Här finns Lernia

Sök upp ditt närmaste rekryteringskontor

Det får du när du rekryterar med Lernia

Ta del av ett stort kontaktnät

Vi har mer än 20 års erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vårt kontaktnät är minst sagt stort – något du tar del av som kund hos oss.

Auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det är en kvalitetsstämpel både för oss som leverantör, och för dig som kund.

Skräddarsydda rekryteringslösningar

För oss är alla uppdrag unika. Vi skräddarsyr både flexibla och kostnadseffektiva lösningar anpassade efter våra kunders specifika behov.

Vi finns över hela landet

Vi är en nationell aktör med stark lokal närvaro. Som ett av Sveriges ledande bemanningsföretag hjälper vi företag att hitta rätt personal vid till exempel arbetstoppar, sjukdom och semestrar.

Säkerställ kompetensen med internationell rekrytering

Ibland hittar man inte kompetensen som krävs lokalt. Tittar man däremot på att anställa någon från utlandet breddas plötsligt utbudet enormt. Genom internationell rekrytering, och tillhörande tjänster inom relocation, kan vi stötta arbetsgivare att hitta, anställa och flytta blivande medarbetare från andra länder till Sverige.

Lernia Internationell Rekrytering

På jakt efter tjänstemän?

Vi kan rekrytering och bemanning av tjänstemän.

Det tycker våra kunder

Så har vi hjälpt företag med rekrytering

Lernia ger ny fart åt Idnets rekryteringsprocess

När arbetet att tillsätta en ny systemutvecklare drog ut på tiden för IT-företaget Idnet vände de sig till Lernia. Med utmaningen att hitta rätt medarbetare – både med hänsyn till kompetensbehovet och utvecklingen av företagskulturen. 

Idnet02 1600X587

Mer tid till annat när Lernia tog över Timeplans rekrytering

Timeplan, ett företag med molnbaserat personal- och planeringssystem, såg under hösten 2022 ett behov av att rekrytera nya medarbetare till teamet i Göteborg. För att minska arbetet som en intern rekryteringsprocess kräver, tog de hjälp av Lernia

IMG 1557

Vill ni anställa utländsk personal?

Vi stöttar privata- och offentliga arbetsgivare i frågeställningar som rör internationell rekrytering, relocation och arbetstillståndsfrågor.

Har du ett tidsbegränsat behov av personal?

Dela gärna