<
Malmö

Bemanningsföretag Malmö

Behöver ditt företag hjälp med bemanning i Malmö? Kanske ska ditt företag växa, eller så har ni planerat in en tillfällig arbetstopp? Oavsett vilka behov ni har, kan vi på Lernia matcha ihop er verksamhet med kompetenta bemanningskonsulter. Vårt lokala kontor i Malmö hjälper ett stort antal arbetsgivare varje år att få tag i personal. Med hjälp av Lernias bemanningskonsulter får ni alltid rätt kompetens på rätt plats.


Vi hjälper er med bemanning i Malmö

Att ta in bemanningskonsulter är en bra lösning när ni vill:

  • Ordna med vikarie för ordinarie personal som blivit föräldraledig
  • Hitta kompetenta semestervikarier
  • Anpassa personalstyrkan på ett flexibelt sätt vid säsongsvariationer
  • Utvärdera personalbehovet genom att hyra in en konsult före eventuell rekrytering
  • Täcka upp vid oväntad frånvaro
  • Har anställningsstopp

Vi på Lernia har varit verksamma som bemanningsföretag i Malmö i många år. Tack vare många lyckade samarbeten genom åren har vi byggt upp ett stort nätverk i Malmö. Vi vet att olika företag har olika behov. Därför ser vi alltid till att hitta rätt konsult för just er verksamhet. I Malmö hyr vi ut kompetenta yrkesarbetare som till exempel montörer, svetsare, operatörer, lagerarbetare och mycket annat. Vi hyr även ut tjänstemän inom ekonomi, kundservice och administration.

Våra konsulter är vår viktigaste resurs. Då vi arbetat länge med personaluthyrning i Malmö, vet vi vad som krävs för ett bra samarbete. Enligt undersökningar tillhör våra konsulter de mest nöjda i branschen, något vi är mycket stolta över. Nöjda konsulter gör också ett bättre jobb ute hos våra kunder. Väljer ni att anlita oss som ert bemanningsföretag i Malmö, ordnar vi ett skräddarsytt upplägg som passar era behov.

Fördelar med att anlita ett bemanningsföretag

Det finns många fördelar med att anlita oss som bemanningsföretag i Malmö. För att ge några exempel:

  • Det är flexibelt. Ni kan enkelt hyra in personal om företaget växer, alternativt minska bemanningsuppdraget om behovet också minskar. 
  • Ni betalar endast för den tid konsulten arbetar hos er. Lämna semesterersättning, ersättning vid sjukfrånvaro och så vidare till oss.
  • Spara tid och pengar. Låter ni oss sköta hela bemanningsprocessen, kan ni fokusera fullt ut på er kärnverksamhet.
  • Visar sig konsulten vara rätt person för er verksamhet, kan ni anställa honom eller henne. Då kan ni vara säkra på att få rätt person till jobbet.

Varför välja Lernia som bemanningsföretag i Malmö?

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag i Malmö med lång erfarenhet. Under årens lopp har vi byggt upp ett omfattande kontaktnät, dels lokalt i Malmö men även nationellt. Vi tar hänsyn till era specifika behov, och ser till att hitta rätt konsult för just er arbetsplats. Dessutom hittar vi alltid den mest flexibla och kostnadseffektiva lösningen. Hos oss är det enkelt att vara kund.

För oss är det viktigt att samarbetet är framgångsrikt. Av den anledningen har vi alltid en tät dialog med både er som kund och med våra konsulter. Lernia är stolta över att bidra till ett konkurrenskraftigt näringsliv, och att få fler personer i arbete.

Bemanning

Kontakta oss

Seth Storm

Platschef

Engelbrektsgatan 15, 211 33 Malmö

bemanning.malmo@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Seth Storm Malmö Helsingborg