<
Varberg

Bemanningsföretag Varberg

Som ett auktoriserat bemanningsföretag i Varberg, hjälper Lernia varje år många företag med bemanning. Vi har kompetenta bemanningskonsulter ute hos en mängd olika verksamheter i staden. Som experter på personaluthyrning i Varberg vet vi vad som krävs för ett lyckat samarbete.


Vi hjälper er med bemanning i Varberg

Att ta hjälp av Lernia med bemanning i Varberg är fördelaktigt om ni exempelvis: 

  • Behöver vikarier vid plötslig frånvaro.
  • Har personal som går på föräldraledighet.
  • Ska utvärdera ert personalbehov, men vill vänta med en eventuell rekrytering.
  • Behöver anpassa personalstyrkan efter er hög- respektive lågsäsong.
  • Vill täcka upp med semestervikarier.

Vi på Lernia har en lokal förankring i Varberg, och har byggt upp ett omfattande nätverk i området. På vårt kontor arbetar flera bemanningsexperter, som sätter er verksamhet i centrum och hittar de bästa lösningarna för era behov. Lernia är experter på bemanning inom lager, logistik och industri i Varberg. Vi hyr ut yrkesarbetare, till exempel svetsare, operatörer, montörer, lagerarbetare och truckförare. Våra bemanningskonsulter jobbar även inom administration, ekonomi och kundservice. 

Varför välja Lernia som bemanningsföretag i Varberg?

Med Lernia som ert bemanningsföretag i Varberg kan ni räkna med:

  • Ett flexibelt upplägg. Ni kan ta in fler eller färre konsulter, beroende på ert behov.
  • Ett ekonomiskt fördelaktigt samarbete. Som kund betalar ni för den tid som konsulten arbetar hos er. Vi tar hand om övriga kostnader som till exempel semesterersättning.
  • Att spara värdefull tid. En rekrytering tar ofta lång tid. Med våra konsulters hjälp kan ni fokusera på er kärnverksamhet. 

Lernia är ett av Sveriges största, auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag med kontor över hela landet. Vi är alltså bemanningsföretaget som har både en nationell bredd och en lokal förankring. Lernia hittar de mest flexibla och prisvärda lösningarna på era behov inom bemanning i Varberg. Har ni planer på att anställa egen personal, kan vi på Lernia hjälpa er med hela eller delar av rekryteringsprocessen.

Bemanning

Kontakta oss

Cicci Arvidsson

Platschef

Birger Svenssons väg 34B, 432 40 Varberg

bemanning.varberg@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Cissi Arvidsson