<
Karlskrona

Bemanningsföretag Karlskrona

Lernia är ett auktoriserat bemanningsföretag i Karlskrona. Vi matchar varje år företag i behov av personal med våra bemanningskonsulter. Då vi är experter på personaluthyrning i Karlskrona, ser vi till att ni får kompetenta konsulter som uppfyller de behov er verksamhet har.


Vi hjälper er med bemanning i Karlskrona

Det finns många fördelar med att låta Lernia hjälpa er med bemanning i Karlskrona:

  • Täck upp vid plötslig frånvaro.
  • Ni får in kompetenta semestervikarier.
  • Utvärdera ert behov av personal utan att rekrytera.
  • Ni kan flexibelt anpassa er personalstyrka efter säsongstoppar.

Lernia har ett stort nätverk i Karlskrona, och via vårt kontor har vi utvecklat en djup lokal förankring. Med vår långa erfarenhet vet vi att våra kunders behov ser olika ut. Av den anledningen kan du som kund räkna med att hamna i centrum, med ett skräddarsytt upplägg efter era behov. Vi på Lernia är främst experter på bemanning inom industri, logistik och lager. Vi hyr ut kompetenta yrkesarbetare, exempelvis montörer, svetsare, operatörer, lagerarbetare och truckförare. Ni hittar också bemanningskonsulter inom kundservice, ekonomi och administration. 

Varför välja Lernia som bemanningsföretag i Karlskrona?

Väljer ni Lernia som ert bemanningsföretag i Karlskrona kan ni räkna med:

  • En flexibel lösning på ert personalbehov. Ni kan enkelt ta in fler konsulter om er verksamhet växer, eller avsluta samarbetet om behovet avtar.
  • Ni betalar för den tid konsulten arbetar hos er. Lernia tar hand om övriga utgifter såsom semesterersättning.
  • Då ni slipper lägga tid på rekrytering kan ni fokusera fullt ut på er kärnverksamhet.

Lernia är ett av Sveriges största, auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag. Vi har kontor över hela landet. Av den anledningen har vi både lokal förankring och nationell bredd. Vi sätter er som kund i centrum, och hittar de bästa och mest effektiva lösningarna på era personalbehov. Om ni hellre vill anställa egen personal, kan vi på Lernia hjälpa er med rekrytering. Vi kan sköta hela rekryteringsprocessen, eller enskilda delar av den.

Bemanning

Kontakta oss

Mikael Gustavsson

Platschef

Ronnebygatan 44, 371 33 Karlskrona

bemanning.karlskrona@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Mikael Gustavsson Karlskrona