<
Motala Kyrka Från Luften

Bemanningsföretag Motala

Lernia är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag i Motala. Vi har kompetenta konsulter på plats hos många olika verksamheter i staden. Då vi är experter på personaluthyrning i Motala, har vi en djup förståelse för vad som krävs för att hitta rätt konsult till just er arbetsplats.


Vi hjälper er med bemanning i Motala

Det finns flera fördelar med att låta Lernia hjälpa er med bemanning i Motala. Bland dessa kan nämnas:

  • Ni kan enkelt täcka upp vid exempelvis föräldraledighet.
  • Ni får in kompetenta semestervikarier.
  • Ni kan utvärdera ert personalbehov, utan att ta några risker.
  • Med våra konsulter kan ni smidigt anpassa personalstyrkan efter säsongsvariationer.

På vårt kontor i Motala arbetar flera bemanningsexperter, och vi har byggt upp ett stort kontaktnät i området. För oss är varje uppdrag unikt, och vi sätter dig som kund i centrum med ett skräddarsytt upplägg. Lernia är experter på bemanning inom industri, logistik och lager i Motala. Hos oss hittar ni därför yrkesarbetare såsom svetsare, operatörer, montörer, lagerarbetare och truckförare. Bland våra konsulter hittar ni även personal inom ekonomi, kundservice och administration.

Varför välja Lernia som bemanningsföretag i Motala?

Med Lernia som ert bemanningsföretag i Motala får ni flera fördelar på köpet, bland annat:

  • Ett flexibelt upplägg. Vid behov kan ni enkelt ta in fler bemanningskonsulter. Om er orderingång minskar kan ni istället välja att avsluta samarbetet.
  • Konsulten är anställd av Lernia och vi betalar därför semesterersättning, sjukfrånvaro och liknande. Ni som kund betalar bara för den tid som konsulten arbetar hos er. 
  • Ni slipper lägga tid på rekrytering. Vi ser till att ni får rätt konsult till just er verksamhet, ni kan lägga tid på er kärnverksamhet.

Lernia är ett av Sveriges största, auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag och vi finns i hela landet. Vi ser till att hitta de mest kostnadseffektiva och flexibla lösningarna på ert personalbehov, vilket gör det enkelt att vara kund hos oss.

Bemanning

Kontakta oss

Sara Rundberg Greén

Platschef Östergötland

Sjögatan 5, 591 30 Motala

bemanning.motala@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Sara Sv