<
Köping 20180704 142338

Bemanningsföretag Köping

Lernia är ett auktoriserat bemanningsföretag i Köping. Vi ser varje år till att matcha ihop arbetsgivare i staden med våra kompetenta bemanningskonsulter. Som experter på personaluthyrning i Köping vet vi vad som krävs för att uppfylla våra kunders krav och behov.


Vi hjälper er med bemanning i Köping

Att ta hjälp av oss på Lernia när ni behöver personal är en god idé om ni:

  • Plötsligt och snabbt behöver få in vikarier.
  • Tillfälligt behöver ersätta föräldraledig personal.
  • Vill kunna utvärdera ert personalbehov på ett riskfritt sätt.
  • Behöver anpassa er personalstyrka efter tydliga säsongsvariationer.
  • Vill täcka upp med kompetenta semestervikarier.

Från vårt kontor i Köping har vi skapat ett stort nätverk och en djup, lokal förankring. Våra bemanningsexperter sätter er som kund i centrum, och ni kan räkna med att få ett skräddarsytt upplägg som passar era specifika behov. Lernia är experter på bemanning inom lager, logistik och industri i Köping. Vi hyr bland annat ut svetsare, operatörer, montörer, truckförare och lagerarbetare. Lernia har även konsulter verksamma inom ekonomi, administration och kundservice. 

Varför välja Lernia som bemanningsföretag i Köping?

Väljer ni oss på Lernia som ert bemanningsföretag i Köping får ni flera fördelar:

  • Ett flexibelt upplägg. Det innebär att ni kan ta in fler konsulter vid behov, eller avsluta samarbetet om er orderingång avtar.
  • Ett ekonomiskt upplägg. Konsulten är anställd av Lernia, och vi sköter exempelvis sjukfrånvaro och semesterersättning. Ni behöver bara betala för den tid som konsulten arbetar hos er.
  • Ni sparar tid. Att genomföra en lyckad rekrytering kan i många fall ta lång tid. Vi hittar rätt konsult för era behov, vilket gör att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Lernia är ett av Sveriges största, auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag. Vi har lokalkontor utspridda över hela landet. På så vis har vi både lokal närvaro och en nationell bredd.

Bemanning

Kontakta oss

Jennie Asplund

Platschef

Sveavägen 25, 731 30 Köping

bemanning.vasteras@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Jennie Asplund Västerås