<
Landskapsbild

Bemanningsföretag Kristianstad

Lernia är ett auktoriserat bemanningsföretag i Kristianstad, och vi har konsulter hos många arbetsgivare i staden. Behöver ni hjälp med bemanning i Kristianstad, är vi på Lernia er experthjälp. Om er verksamhet växer eller upplever tillfälliga säsongstoppar, är våra bemanningskonsulter en smidig lösning. Tillsammans hittar vi rätt konsult, med den kompetens ni behöver. Lernia finns på olika orter i landet, vilket gör att vi dessutom kan ta hjälp av våra andra kontor vid behov.


Vi hjälper er med bemanning i Kristianstad

Att ta hjälp av Lernias bemanningskonsulter i Kristianstad är fördelaktigt på flera sätt, till exempel om ni:

  • Behöver semestervikarier.
  • Behöver täcka upp vid plötslig frånvaro.
  • Vill utvärdera hur ert personalbehov ser ut, utan att ta några risker.
  • Har personalbehov som skiljer sig åt beroende på låg- och högsäsong.
  • Har ordinarie personal som går på föräldraledighet.

Från vårt kontor i Kristianstad har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en allmänt djup, lokal förankring i området. Vi har en gedigen erfarenhet som bemanningsföretag i Kristianstad, vilket gör att vi effektivt ser vilka behov ni har. Det innebär att vi hittar rätt konsulter åt just er verksamhet. Hos Lernia hamnar ni som kund i centrum. Vi skräddarsyr ett upplägg och hittar de bästa lösningarna för er arbetsplats. Lernia är experter på bemanning i Kristianstad inom lager, logistik och industri. Vi hyr bland annat ut yrkesarbetare som lagerarbetare, truckförare, operatörer, montörer och svetsare. Hos Lernia hittar ni även personal inom ekonomi, kundservice och administration. 

Enligt olika undersökningar tillhör våra bemanningskonsulter branschens nöjdaste. Det beror bland annat på att vi håller en löpande dialog med våra konsulter. Som experter på personaluthyrning i Kristianstad vet vi att nöjda konsulter gör ett bra jobb hos våra kunder.

Varför välja Lernia som bemanningsföretag i Kristianstad?

Väljer ni Lernia som ert bemanningsföretag i Kristianstad kan ni se fram emot:

  • Ett flexibelt samarbete. Vid behov kan ni ta in ytterligare konsulter, alternativt avsluta samarbetet om ert behov minskar.
  • Ett smart, ekonomiskt upplägg. Lernia står för konsultens semesterersättning, sjukfrånvaro och så vidare. Det betyder att ni bara betalar för den tid konsulten arbetar.
  • Att slippa lägga tid på rekrytering. Ni kan fokusera fullt ut på er kärnverksamhet.

Lernia är ett av Sveriges största, auktoriserade rekryterings- och bemanningsföretag. Vi sätter oss effektivt in i era behov, och hittar därefter de bästa lösningarna till er verksamhet. Ni kan räkna med att det är enkelt att vara kund hos oss på Lernia. 

Vill ni hellre anställa personal hjälper vi på Lernia er med rekrytering. Ni väljer om ni vill ha hjälp med hela rekryteringsprocessen eller enskilda delar av den.

Bemanning

Kontakta oss

Lotta Löfberg

Platschef

Östra Vallgatan 37A, 291 31 Kristianstad

bemanning.kristianstad@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Lotta Löfberg Kristianstad