<
Stockholm

Bemanningsföretag Stockholm

Är ditt företag på jakt efter ett bemanningsföretag i Stockholm, finns vi på Lernia här för att hjälpa er. Vi är sedan länge ett av Sveriges största, auktoriserade bemanningsföretag. Vårt kontor i Stockholm matchar varje år ihop många kompetenta konsulter med företag i behov av personal. Med våra bemanningskonsulter i Stockholm får ni alltid rätt kompetens på plats, vid rätt tidpunkt. Oavsett era behov, är vi på Lernia ert självklara val av bemanningsföretag i Stockholm.


Vi hjälper er med bemanning i Stockholm

Att hyra in personal är en smidig lösning när ni behöver:

  • Täcka upp vid sjukfrånvaro
  • Semestervikarier, exempelvis under semestern
  • En flexibel lösning för att anpassa personalstyrkan vid säsongsvariationer
  • Utvärdera personalbehovet utan att ta några risker
  • Täcka upp när ordinarie personal är föräldralediga

Som ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag har vi utvecklat ett stort lokalt nätverk i Stockholm. Vi förstår att olika företag har olika behov av personal. Våra konsulter uppfyller olika arbetsgivares behov av montörer, truckförare, kundtjänstmedarbetare, lagerarbetare och mycket annat. Vi har även konsulter med en administrativ inriktning, som ekonomiassistenter och produktionsnära tjänstemän. För att alla parter ska bli så nöjda som möjligt, har vi en löpande dialog med våra bemanningskonsulter och er som företag.

Som bemanningsföretag i Stockholm skräddarsyr vi på Lernia ett upplägg som passar er verksamhet perfekt, och vi hittar rätt konsult för just era behov. Våra konsulter är vår viktigaste resurs. Undersökningar visar att våra konsulter hör till branschens nöjdaste, och därför känner vi oss trygga i att de gör ett bra jobb varje dag hos våra kunder.

Flera fördelar med att anlita ett bemanningsföretag

Att hyra in personal är inte bara en smidig lösning för att täcka upp tillfälliga behov. Med Lernia får ni ett bemanningsföretag i Stockholm som är experter på frågor som rör HR- och personalfrågor. Ni kan se oss som en kompetent förstärkning av er personalavdelning. Vi ger råd kring allt som har med HR att göra, exempelvis arbetsmiljöfrågor. Att hyra in personal från oss, gör att ni kan fokusera fullt ut på er kärnverksamhet.

  • Råd och stöd kring frågor kopplade till HR
  • Flexibelt och tidsbesparande
  • Minskad administration – mer tid åt er verksamhet
  • Möjlighet att pröva ert personalbehov före eventuell rekrytering

Varför välja Lernia som bemanningsföretag i Stockholm?

Personaluthyrning i Stockholm är vi sedan länge experter på. Vi på Lernia ser alltid till att ni får en konsult med rätt kompetens. Innan vi hyr ut personal till er, går vi noga igenom er bransch, marknad och era behov. På så vis hittar vi rätt personal till er verksamhet. Vi levererar den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för just er. 

Med Lernia får ni både lokal förankring och nationell kompetens. Väljer ni oss som ert bemanningsföretag i Stockholm får ni en långsiktig partner. Då vi har kontor runt om i hela Sverige, kan vi hjälpa er om ni ska expandera.

Lernia har lång erfarenhet av att vara våra samarbetspartners naturliga val av bemanningsföretag i Stockholm. Vi har dessutom utvecklat extratjänster som gör vårt samarbete ännu enklare och bättre, exempelvis ett smidigt bokningssystem online.

Bemanning

Kontakta oss

Maher Hammadi Hasson

Platschef

Gustavslundsvägen 151F, 167 51 Bromma

bemanning.stockholm@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Maher Hammadi Stockholm