<
Skövde

Bemanningsföretag Skövde

Lernia är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag i Skövde. Varje år matchar vi ihop företag i behov av personal med våra kompetenta bemanningskonsulter. Som experter på personaluthyrning i Skövde hittar vi rätt konsult, i rätt tid till er verksamhet.


Vi hjälper er med bemanning i Skövde

Att ta hjälp av Lernia med bemanning i Skövde är fördelaktigt på flera sätt:

  • Ni får in kompetenta semestervikarier.
  • Våra konsulter täcker upp när ordinarie personal är föräldralediga.
  • Ni kan utvärdera ert personalbehov, utan att rekrytera personal.
  • Anpassa er personalstyrka efter hög- respektive lågsäsong.

Lernia har en djup lokal förankring i Skövde. På vårt lokalkontor i staden arbetar flera experter på bemanning och rekrytering. Vi vet att våra kunders behov skiljer sig åt, och ser till att skräddarsy ett upplägg med er verksamhet i centrum. Lernia är experter på bemanning inom lager, industri och logistik. Bland våra konsulter hittar ni yrkesarbetare som operatörer, montörer, lagerarbetare, svetsare och truckförare. Lernia hyr även ut personal inom kundservice, ekonomi och administration. 

Varför välja Lernia som bemanningsföretag i Skövde?

Det finns flera fördelar med att välja Lernia som bemanningsföretag i Skövde:

  • Att ta hjälp av oss med bemanning är en flexibel lösning på era personalbehov. Vid behov kan ni smidigt ta in fler konsulter, alternativt säga upp samarbetet om behovet minskar.
  • Våra konsulter är en smart, ekonomisk lösning. Ni betalar endast för den tid konsulten arbetar hos er. Lernia tar hand om semesterersättning och eventuell sjukfrånvaro.
  • Ni slipper spendera tid på rekrytering och kan fokusera på er dagliga verksamhet.

Lernia hör till Sveriges största, auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är ett rikstäckande företag och har kontor över hela landet. Hos Lernia hamnar er verksamhet i centrum, och ni kan förvänta er kostnadseffektiva och flexibla lösningar på era personalbehov. Vill ni hellre anställa egen personal, kan Lernia hjälpa er med hela eller delar av rekryteringsprocessen.

Bemanning

Kontakta oss

Sandra Callervik

Platschef

Storgatan 20, 541 30 Skövde

bemanning.skovde@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Sandra Magnusson