<
Luleå

Bemanningsföretag Luleå

Behöver ert företag hjälp med bemanning i Luleå? Kanske är ni i en tillväxtfas eller behöver få in medarbetare till tillfälliga vakanser? Lernia är ett av Sveriges största bemannings- och rekryteringsföretag. Oavsett era behov har vi resurserna för att få in kompetenta konsulter. Vi har länge varit verksamma som bemanningsföretag i Luleå. Varje år hjälper vi en stor mängd arbetsgivare i behov av personal.


Vi hjälper er med bemanning i Luleå

I Luleå har vi utvecklat ett stort lokalt nätverk. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Bland våra kompetenta yrkesarbetare hittar ni montörer, truckförare, svetsare och lagerarbetare. Hos oss finns även tjänstemän inom ekonomi, administration och kundservice. 

Olika företag har olika behov av personal. Som bemanningsföretag i Luleå kan vi skräddarsy ett upplägg för just er verksamhet. Våra konsulter hör till branschens nöjdaste och därför känner vi oss trygga i att de gör ett bra jobb varje dag hos våra kunder. På Lernia har vi lång erfarenhet av personaluthyrning och våra konsulter är vår viktigaste resurs. 

Fördelarna med bemanningskonsulter är många. De är en bra lösning när ni till exempel:

  • Snabbt behöver täcka upp tillfällig frånvaro
  • Vill ha vikarier inför semesterperioder
  • Vill anpassa era resurser baserat på behov
  • Vill hyra in personal för att sen göra en riskfri rekrytering
  • Behöver vikarier för föräldraledig personal
  • Har anställningsstopp

Behöver ni rekrytera personal till ert företag i stället för att hyra in konsulter? Vi hjälper er med hela rekryteringsprocessen!

Varför välja oss?

Det finns flera fördelar med att anlita Lernia som bemanningsföretag i Luleå. Här är några bra exempel:

  • Kostnadsbesparande - Betala endast för den tid ni hyr in konsulten. Ni behöver inte ta höjd för kostnader i samband med sjukfrånvaro eller semester.
  • Flexibelt  - Personalstyrkan anpassas helt och hållet utifrån ert behov. Ni kan när som helst ta in fler konsulter eller avsluta konsulten om behovet upphör.
  • Tidseffektivt - En rekrytering tar tid, så låt ett bemanningsföretag sköta det åt er. Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen från början till slut och ni får mer tid till att fokusera på er kärnverksamhet.
  • Tryggt - Känn er trygga i att ni får rätt person för jobbet. Börja med att hyra in en konsult som ni sen kan rekrytera om allt känns rätt.

Ett bemanningsföretag med lång erfarenhet

Lernia är ett av Sveriges största, auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag. Vi har 20 års erfarenhet från branschen med ett stort kontaktnät både lokalt och nationellt. Vårt mål är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Vi har alltid kunden i fokus och ser till att ni får den rätta kompetensen för era behov.

Alla uppdrag är unika. Därför skräddarsyr vi flexibla och kostnadseffektiva lösningar. Samarbete, tät närvaro och dialog mellan kund och konsult är viktigt för oss. Det har resulterat i att vi har de nöjdaste konsulterna i branschen. Vi jobbar för ett konkurrenskraftigt näringsliv med fler människor i jobb för ett socialt hållbart samhälle.

Bemanning

Kontakta oss

Jan Engblom

Platschef

Storgatan 11, 972 38 Luleå

bemanning.lulea@lernia.se

Jan Engblom Skellefteå