<
Linköping

Bemanningsföretag Linköping

Lernia är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag i Linköping. Varje år ser vi till att matcha ihop våra kompetenta bemanningskonsulter med olika verksamheter i staden. Vi har lång erfarenhet av uppdraget, och som experter på personaluthyrning i Linköping vet vi vad som krävs för ett lyckat samarbete.


Vi hjälper er med bemanning i Linköping

Att låta oss på Lernia hjälpa er med bemanning i Linköping är en god idé om ni:

  • Vill se över vilket personalbehov ni har, utan att ta några risker.
  • Behöver anpassa personalstyrkan efter låg- respektive högsäsong.
  • Har behov av semestervikarier.
  • Behöver täcka upp för föräldraledig personal.

Lernia har en god förankring i Linköping, och via vårt kontor har vi byggt upp ett brett nätverk i området. Vi har en djup förståelse för att varje kund är unik, och vi anpassar oss därför efter era förutsättningar och behov. Lernia är främst experter på bemanning inom industri, logistik och lager i Linköping. Bland våra konsulter hittar ni därför kompetenta yrkesarbetare såsom lagerarbetare, truckförare, operatörer och svetsare. Vi hyr dessutom ut personal inom kundservice, ekonomi och administration. 

Varför välja Lernia som bemanningsföretag i Linköping?

Väljer ni Lernia som bemanningsföretag i Linköping, kan ni se fram emot:

  • Ett smidigt och flexibelt samarbete. Vare sig ni märker att ni behöver fler eller färre konsulter, kan ni enkelt anpassa personalstyrkan efter er orderingång.
  • Ni betalar endast för den tid som konsulten arbetar hos er. Konsulten är anställd av Lernia, och vi sköter därför semesterersättning och sjukfrånvaro.
  • Att spara tid. Ni slipper investera tid i en utdragen rekryteringsprocess, och kan fokusera fullt ut på er kärnverksamhet.

Lernia är ett av landets största, auktoriserade bemannings- och rekryteringsbolag. Vi har lokalkontor utspridda på olika orter i hela Sverige. Vill ni hellre rekrytera egen personal, kan vi på Lernia hjälpa er med hela eller delar av rekryteringsprocessen.

Bemanning

Kontakta oss

Sara Rundberg Greén

Platschef Östergötland

Drottninggatan 46, 582 27 Linköping

bemanning.linkoping@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Sara Sv