<
Norrköping

Bemanningsföretag Norrköping

Behöver ni hjälp från ett bemanningsföretag i Norrköping? Vi på Lernia matchar varje år ihop många arbetsgivare med våra kompetenta bemanningskonsulter. Om ert företag växer, expanderar eller har tydliga säsongsvariationer är Lernias konsulter i Norrköping en smidig lösning. Som en nationell aktör har vi närvaro på många orter. På så vis kan vi ta hjälp av våra andra kontor vid behov. Vårt uppdrag är att hitta rätt konsult, i rätt tid till er verksamhet.


Vi hjälper er med bemanning i Norrköping

Att ta hjälp av våra bemanningskonsulter i Norrköping är en smart lösning när ni till exempel:

  • Vill analysera ert personalbehov utan att ta några risker.
  • Behöver få in vikarier vid plötslig frånvaro.
  • Ska täcka upp med semestervikarier.
  • Behöver ersätta ordinarie personal som går på föräldraledighet.
  • Flexibelt vill kunna anpassa personalstyrkan efter hög- och lågsäsong.

Med utgångspunkt från vårt kontor i Norrköping har vi byggt upp ett stort, lokalt nätverk. I och med vår långa erfarenhet av bemanning i Norrköping, kan vi tydligt och effektivt se vilka krav och behov er verksamhet har. Det hjälper oss att välja lämpliga konsulter. För oss är varje uppdrag unikt, och vi skräddarsyr ett upplägg med er som kund i centrum. Vi är specialister på bemanning inom industri, lager och logistik. Av den anledningen hyr vi ofta ut yrkesarbetare som svetsare, montörer, operatörer, lagerarbetare och truckförare. Bland våra konsulter finns även personal inom administration, ekonomi och kundservice.

Våra bemanningskonsulter hör till de mest nöjda i branschen, något som bekräftas av flera undersökningar. Som experter på personaluthyrning i Norrköping vet vi att nöjda konsulter är ett kvitto på ett välfungerande samarbete.

Varför välja Lernia som bemanningsföretag i Norrköping?

Med Lernia som ert bemanningsföretag i Norrköping, får ni många fördelar:

  • Ett smidigt och flexibelt upplägg. Ni kan öka eller minska antalet bemanningskonsulter beroende på era behov. 
  • Konsulten är anställd av Lernia, vilket innebär att vi sköter semesterersättning och sjukfrånvaro. Ni behöver endast betala för den tid som konsulten arbetar hos er.
  • Ni kan fokusera på er kärnverksamhet, istället för att lägga tid på rekrytering.

Lernia är ett av de största, auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretagen i Sverige. Vi ser till att hitta de mest prisvärda och flexibla lösningarna för våra kunders behov. Ni kan räkna med att hamna i centrum hos våra bemanningsexperter i Norrköping, och att det är enkelt att vara kund hos oss. 

Har ni bestämt er för att anställa egen personal, kan vi på Lernia hjälpa er med rekrytering. Vi är specialister på hela rekryteringsprocessen, och ni väljer om ni vill ha hjälp med hela eller delar av den.

Bemanning

Kontakta oss

Sara Rundberg Green

Platschef

Repslagaregatan 19, 602 25 Norrköping

bemanning.norrkoping@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Sara Onboarding Mellansektionsbild