<
Uppsala

Bemanningsföretag Uppsala

Behöver ni hjälp med bemanning i Uppsala? Lernia är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag i Uppsala. Om er verksamhet växer eller går mot högsäsong, är våra kompetenta bemanningskonsulter en smidig lösning. Vi är rikstäckande och har kontor över hela landet. På så vis kan vi även ta hjälp av våra andra kontor vid behov. I Uppsala matchar vi varje år ihop många företag med våra konsulter. Lernia hittar rätt konsult, med rätt kompetens till just ert företag.


Vi hjälper er med bemanning i Uppsala

Bemanning är en bra lösning när ni:

  • Behöver täcka upp vid sjukfrånvaro.
  • Söker kompetenta semestervikarier.
  • Vill kunna utvärdera ert personalbehov på ett riskfritt sätt. 
  • Behöver kunna anpassa personalstyrkan efter säsongsvariationer.
  • Behöver täcka upp med vikarier för föräldraledig, ordinarie personal.

Via vårt kontor i Uppsala har vi skapat ett stort nätverk i staden. Med vår långa erfarenhet har vi utvecklat en djup förståelse för vilka behov våra kunder har. Vi vet också att våra kunder har olika behov, därför får ni som kund hos Lernia alltid ett skräddarsytt upplägg som passar era specifika behov. Lernia är experter på framförallt lager, logistik och industri. Vi hyr ut yrkesarbetare i form av bland annat svetsare, operatörer, lagerarbetare och truckförare. Vi har även konsulter inom ekonomi, administration och kundservice i Uppsala.

Lernias bemanningskonsulter hör till de nöjdaste i branschen, något vi är mycket stolta över. Med vår långa erfarenhet av personaluthyrning i Uppsala vet vi att nöjda konsulter gör ett bra jobb.

Varför välja Lernia som bemanningsföretag i Uppsala?

Väljer ni Lernia som ert bemanningsföretag i Uppsala, får ni flera fördelar på köpet:

  • Det är flexibelt. Ta in fler konsulter vid behov, alternativt avsluta samarbetet om behovet minskar.
  • Det är kostnadseffektivt. Ni betalar bara för den tid konsulten arbetar hos er. Lernia sköter semesterersättning, sjukfrånvaro och så vidare.
  • Ni sparar tid. En rekrytering tar ofta lång tid att genomföra. Lernia tar hand om hela rekryteringsprocessen, vilket gör att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Lernia är ett av Sveriges största, auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag. Vi ser till att hitta de mest ekonomiska och effektiva lösningarna för just era behov. Hos oss är det enkelt att vara kund.

Har ni ett mer långvarigt personalbehov, kan vi hjälpa er med rekrytering. Vi kan sköta hela rekryteringsprocessen, eller enstaka delar av den. Lernia är er experthjälp hela vägen från en första kravprofil fram till en lyckad slutintervju.

Bemanning

Kontakta oss

Nina Wennersten

Platschef

Bergsbrunnagatan 20, 753 23 Uppsala

bemanning.uppsala@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Nina Wennersten