< Start
Bord Och Fönster

Lernias alla erbjudanden för företag

Vi har lång erfarenhet av kompetensförsörjning i olika branscher och erbjuder lösningar för inhyrning, rekrytering, utbildning och omställning som passar för just din organisation.


Vad kan vi hjälpa dig med?

Har du frågor gällande bemanning och rekrytering. Fyll i vårt formulär längre ner på sidan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Skräddarsydda lösningar

Bemanning

Vi hjälper dig med inhyrning och bemanning på den nivå du behöver. Med oss kan du välja bland yrkesarbetare, tjänstemän eller akademiker på heltid, deltid eller vikariat.

Bemanning

Strukturerad process vid

Rekrytering

Behöver du hjälp med rekryteringen? Vi kan erbjuda hjälp i hela eller delar av rekryteringsprocessen.

Istock 612854434 (1)

Internationell rekrytering och relocation

Workforce mobility

Vi stöttar privata- och offentliga arbetsgivare i frågeställningar som rör internationell rekrytering, relocation och arbetstillståndsfrågor. Låt inte geografi eller nationalitet hindra den perfekta medarbetaren.

Workforce Lernia

Rekrytering Online

Upptäck hur du snabbt och smidigt kan hitta rätt kandidater med vår digitala rekryteringstjänst. Spara tid och kostnader med en flexibel online-lösning som är skräddarsydd för att möta dina företagsbehov.

Rekrytering Online 1920X1080

Boka en kurs

Företagsutbildning

Vi erbjuder många olika möjligheter att höja kunskapsnivån i er organisation. På lång sikt leder våra utbildningslösningar till ökad konkurrenskraft och nöjdare medarbetare.

Lager Team Liggande

Samarbeta med Lernia Yrkeshögskola

Yrkeshögskola för företag

Inom Yrkeshögskolan finns kurser som riktar sig till yrkesverksamma personer som vill kompetensutveckla sig inom ett efterfrågat område. Vi tar fram kurserna tillsammans med företag och organisationer och de är direkt anpassade efter era behov. 

Pexels Andrea Piacquadio 712513

Lernia genomför

Kompetenskartläggning

En kompetenskartläggning innebär att vi tillsammans går igenom din personals erfarenheter, kunskap och behov. Efteråt tittar vi på lämpliga utbildningar, vidareutbildningar eller rekryteringsbehov för ditt företag – så ni kan växa på bästa sätt.

Handledare och deltagare vid bord

Hur kan vi hjälpa dig?

Validering

Validering synliggör och översätter individers reella kompetens till formell kunskap i form av intyg eller betyg. Lernia arbetar med validering i samarbete med såväl företag som myndigheter och kommuner.

Leende man och kvinna sitter vid ett runt bord i ett rum med röd inredning

För medarbetare, fackförbund och arbetsgivare

Omställning och utveckling

Vi stöttar medarbetare, fackförbund och arbetsgivare vid organisationsförändringar och personalminskning. Vi kan vara med i hela processen – före, under och efter och erbjuder konkreta tjänster inom outplacement, förändringsledning samt coaching för chefer och medarbetare.

Personer runt ett bord med datorer, block och kaffe/te

Vi ger rätt kandidat rätt kompetens

Rekryteringsutbildning

En rekryteringsutbildning är perfekt när du har ett konkret anställningsbehov och vet vilka kompetenser som krävs. Vi stöttar er att hitta och anställa personer med just de kompetenserna.

Tjej Skriver

Insikter och guider

Vi delar med oss av kunskap

Vi på Lernia har lång erfarenhet av att jobba med bemanning och rekrytering. Därför delar vi gärna med oss av vår kunskap. I vår blogg har vi samlat många intressanta artiklar och guider inom HR, ledarskap, rekrytering, bemanning, kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Klicka på länk nedan för att läsa mer.

I formuläret nedan kan du också ta kontakt med oss om du har frågor eller funderingar kring bemanning och rekrytering.

Glada kollegor sitter runt ett bord

Vi jobbar tillsammans med