<
Halmstad

Bemanningsföretag Halmstad

Lernia är ett av Halmstads största bemanningsföretag. Har ert företag behov av mer personal? Oavsett om ert företag växer, eller går mot en tillfällig högsäsong, kan vi på Lernia hjälpa er. Vi ser varje år till att arbetsgivare i Halmstad matchas med kompetenta bemanningskonsulter. Då vi hör till de äldsta bemanningsföretagen i Halmstad, har vi lång erfarenhet av olika bemanningsuppdrag. Vi vet vad som krävs för just er verksamhet och era behov.


Vi hjälper er med bemanning i Halmstad

Vill ni hellre anställa personal direkt istället för att ta in konsulter, kan vi på Lernia hjälpa er med hela rekryteringsprocessen. 

Att ta hjälp av bemanningskonsulter är fördelaktigt på många sätt, bland annat för att:

  • säkra upp med semestervikarier
  • täcka upp vid föräldraledighet
  • få snabb och smidig hjälp vid oväntad frånvaro
  • få möjlighet att utvärdera personalbehovet

Som ett av de största bemanningsföretagen i Halland, har vi utvecklat ett stort nätverk. Vi har också en djup förståelse för att olika verksamheters olika behov. Därför får ni alltid ett skräddarsytt upplägg efter era specifika önskemål. Hos Lernias bemanningsföretag i Halmstad hittar ni yrkesarbetare i form av svetsare, truckförare, lagerarbetare, operatörer och mycket annat. Vi har också tjänstemän inom ekonomi, administration och kundservice.

Lernia är experter på personaluthyrning i Halmstad. Av den anledningen vet vi att våra konsulter är vår viktigaste resurs. Därför är vi mycket glada och stolta över att undersökningar visar att våra konsulter hör till branschens nöjdaste. Nöjda medarbetare gör ett effektivare och mer högkvalitativt jobb.

Varför ska ni anlita Lernia?

Väljer ni Lernia som bemanningsföretag i Halmstad kan ni räkna med många fördelar. För att nämna ett par exempel:

  • Att anställa rätt person tar lång tid. Vi sköter hela rekryteringsprocessen, vilket gör att ni kan fokusera på er verksamhet.
  • Det är ekonomiskt fördelaktigt. Ni behöver bara betala för den tid konsulten är på plats och jobbar. Vi står för övriga kostnader, exempelvis vid sjukskrivning.
  • Det är flexibelt. Det är smidigt att ta in fler konsulter om er orderingång ökar. Det är även enkelt och riskfritt vid motsatsen, minskar ert behov kan ni välja att minska antalet bemanningskonsulter.

Lernia är ett av Sveriges största auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är måna om att samarbetet ska bli så produktivt som möjligt med våra kunder. Därför har vi löpande en dialog med både er och våra konsulter genom hela bemanningsuppdraget. Ni kan alltid räkna med att få ett flexibelt och prisvärt upplägg. Hos Lernia är det enkelt att vara kund.

Bemanning

Kontakta oss

Cicci Arvidsson

Platschef

Horngatan 4, 302 33 Halmstad

bemanning.halmstad@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Cissi Arvidsson