<
Skellefteå

Bemanningsföretag Skellefteå

Vi på Lernia har länge varit verksamma som bemanningsföretag i Skellefteå. Behöver ditt företag få in mer personal finns vi här för er. Har ert företag behov av att växa, kan ni snabbt få in kompetenta konsulter via oss. Från vårt kontor i Skellefteå ser vi varje år till att matcha ihop en stor mängd arbetsgivare med konsulter. Vi ser till att ni får rätt konsult på plats, i rätt tid.


Vi hjälper er med bemanning i Skellefteå

Att ta hjälp av konsulter är fördelaktigt på många sätt. Ni kan bland annat:

  • Täcka upp vid föräldraledighet
  • Få snabb hjälp vid plötslig frånvaro
  • Ordna med semestervikarier
  • På ett smidigt sätt utvärdera era personalbehov

Vi är sedan länge ett av de största bemanningsföretagen i Skellefteå. Under årens lopp har vi byggt upp ett stort nätverk i Skellefteå. Tack vare vår erfarenhet kan vi snabbt se vilka specifika behov ert företag har, och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Med andra ord, vi skräddarsyr ett upplägg som passar just er. Bland våra konsulter i Skellefteå finns kompetenta yrkesarbetare, exempelvis lagerarbetare, truckförare, operatörer och svetsare. Dessutom har vi tjänstemän inom ekonomi, administration och kundservice. 

Våra konsulter hör till branschens nöjdaste, något som gör oss mycket stolta. Vi vet också att nöjda medarbetare gör ett effektivt och bra jobb ute hos våra samarbetspartners. Med vår långa erfarenhet inom personaluthyrning i Skellefteå, vet vi även att våra konsulter bland de bästa inom respektive bransch.

Varför välja Lernia som bemanningsföretag i Skellefteå?

Det finns många anledningar till varför ni ska välja Lernia som ert bemanningsföretag i Skellefteå. För att ge några exempel:

  • Ni sparar värdefull tid. Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen. Ni kan fokusera fullt ut på er ordinarie verksamhet. 
  • Ni sparar pengar. Vi sköter ersättning vid sjukfrånvaro, semesterersättning och så vidare. Ni betalar bara för den tid som konsulten är på plats hos er. 
  • Att hyra in konsulter gör att ni på ett flexibelt sätt kan utvärdera personalstyrkan. Vid behov går det snabbt och smidigt att ta in fler konsulter. Skulle ert behov minska, kan ni välja att avbryta samarbetet.

Lernia är ett av Sveriges största auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag. Personalen på vårt kontor i Skellefteå håller alltid en tät dialog med både er som kund och våra konsulter. På det sättet får ni en hög och jämn kvalitet i leveransen från oss. Det ska vara enkelt att vara kund hos Lernia. Vi ser alltid till att ni får ett så kostnadseffektivt och flexibelt upplägg som möjligt.

Bemanning

Kontakta oss

Jan Engblom

Platschef

Risbergsgatan 2, 931 36 Skellefteå

bemanning.skelleftea@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Jan Engblom Skellefteå