<
Örebro

Bemanningsföretag Örebro

Lernia har varit verksamma som bemanningsföretag i Örebro sedan många år tillbaka. Ska ditt företag växa, eller går ni mot er högsäsong? Är ditt företag i behov av kompetent personal, hittar ni dem via oss. Vi har kontor på olika platser i hela landet, vilket gör att våra konsulter alltid finns nära till hands. Från vårt kontor i Örebro ser vi varje år till att ett stort antal konsulter och företag matchas ihop. Lernia hittar rätt konsult för er verksamhet vid rätt tidpunkt.


Vi hjälper er med bemanning i Örebro 

Det finns många anledningar till varför det är en god idé att ta in bemanningskonsulter. Bland annat behöver ni kanske:

  • Täcka upp vid oväntad frånvaro
  • Få in kompetenta semestervikarier
  • Täcka upp för föräldraledig personal
  • Få ett flexibelt sätt att utvärdera personalbehovet

Vi på Lernia har under lång tid varit ett av de största bemanningsföretagen i Örebro. Från vårt lokala kontor har vi utvecklat ett nära samarbete med ett stort antal arbetsgivare i staden. Det har resulterat i ett stort och värdefullt nätverk. Dessutom har det gett oss en djup förståelse för företags olika behov. Du kan alltid räkna med att få ett skräddarsytt upplägg, som uppfyller er verksamhets behov när du vänder dig till Lernias bemanningsföretag i Örebro. Vi hyr ut yrkesarbetare som operatörer, svetsare, truckförare och lagerarbetare. Vi har även konsulter inom administration, kundservice och ekonomi.

Vi är stolta över att ha bland de nöjdaste bemanningskonsulterna i branschen. Då vi arbetat länge med personaluthyrning i Örebro vet vi att våra konsulter är vår viktigaste resurs. Nöjda konsulter bidrar till er verksamhets produktivitet, varje dag. 

Fördelar med att anlita Lernia 

Väljer ni att anlita Lernia som ert bemanningsföretag i Örebro kan ni räkna med flera fördelar, bland annat:

  • Flexibelt – Ni kan enkelt ta in konsulter om företaget ska växa, eller minska bemanningen om er orderingång går ner.
  • Kostnadseffektivt – Betala bara för den tid konsulten arbetar hos er, vi tar hand om resten i form av semesterersättning, sjukfrånvaro och så vidare.
  • Spara tid – Att rekrytera rätt person till jobbet tar ofta lång tid. Vi sköter hela bemanningsprocessen, vilket gör att ni kan fokusera fullt ut på er dagliga verksamhet.

Lernia är ett av Sveriges största, auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag. Hos oss är det enkelt och tryggt att vara kund. Vi skräddarsyr ett flexibelt och kostnadseffektivt upplägg efter just era behov.

Bemanning

Kontakta oss

Susanne Johansson

Platschef

Skäpplandsgatan 1 C, 703 46 Örebro

bemanning.orebro@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Susanne Johansson Örebro