<
Trollhättan

Bemanningsföretag Trollhättan

Lernia är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag i Trollhättan. Om er verksamhet växer eller går mot en säsongstopp, är våra konsulter en smidig och flexibel lösning. Vi har bemanningskonsulter ute hos en mängd olika verksamheter i Trollhättan. Som ett rikstäckande företag kan vi även ta hjälp av våra andra kontor vid behov. Med Lernia som er partner kan ni räkna med att få kompetenta bemanningskonsulter som matchar era specifika behov och krav.


Vi hjälper er med bemanning i Trollhättan

Att ta hjälp av oss med bemanning i Trollhättan är en smidig lösning om ni: 

  • Behöver få in vikarier för att täcka upp vid plötslig, tillfällig frånvaro.
  • Ersätta ordinarie personal vid föräldraledighet.
  • Vill kunna utvärdera ert personalbehov, utan att rekrytera.
  • Vill få in kompetenta semestervikarier.
  • Behöver anpassa personalstyrkan efter säsongsvariationer.

Lernia har en djup, lokal förankring i Trollhättan. Från vårt kontor har vi byggt upp ett stort nätverk i staden. Med vår erfarenhet i ryggen kan vi tydligt se vilka behov er verksamhet har, och vilken typ av konsult som passar er bäst. Vi vet att varje uppdrag är unikt och ser till att skräddarsy ett upplägg efter just era förutsättningar. Som experter på bemanning inom lager, industri och logistik i Trollhättan hyr vi ut bland annat svetsare, operatörer, montörer och lagerarbetare. Hos oss hittar ni även personal inom kundservice, ekonomi och administration.

Våra bemanningskonsulter hör till de mest nöjda i branschen, vilket gör oss mycket stolta. Som experter på personaluthyrning i Trollhättan känner vi oss trygga i att nöjda konsulter gör ett bra jobb hos våra kunder.

Varför välja Lernia som bemanningsföretag i Trollhättan

Väljer ni Lernia som ert bemanningsföretag i Trollhättan kan ni räkna med följande fördelar:

  • Ni sparar tid. En rekryteringsprocess tar ofta lång tid. Med vår hjälp kan ni fokusera på er kärnverksamhet.
  • Ett flexibelt samarbete. Ökar ert behov, tar ni enkelt in fler konsulter. Om er orderingång minskar, kan ni säga upp samarbetet. 
  • En prisvärd bemanning i Trollhättan. Ni betalar för den tid konsulten arbetar hos er, Lernia betalar övriga kringkostnader som till exempel semesterersättning.

Lernia är ett av Sveriges största, auktoriserade rekryterings- och bemanningsföretag. Vi sätter dig som kund i centrum, med ett upplägg skräddarsytt efter era specifika krav och behov. Våra bemanningsexperter ser till att det är enkelt att vara kund hos oss.

Ska ni anställa egen personal i Trollhättan, kan vi hjälpa er med rekrytering. Ni väljer själva om ni vill ha hjälp med enskilda delar eller hela rekryteringsprocessen.

Bemanning

Kontakta oss

Sandra Callervik

Platschef

Drottninggatan 37, 461 32 Trollhättan

bemanning.trollhattan@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Sandra Magnusson