<
Gävle Rådhus 01

Bemanningsföretag Gävle

Behöver er verksamhet hjälp med bemanning? Lernia är ett auktoriserat bemanningsföretag i Gävle. Växer er verksamhet, eller går mot en tillfällig högsäsong, är våra bemanningskonsulter en flexibel och smidig lösning. Då Lernia är ett rikstäckande företag, kan vi även ta hjälp av våra andra kontor vid behov. I Gävle matchar vi varje år ihop många företag i behov av personal med våra konsulter. Vi förmedlar rätt konsult, med rätt kompetens för just er verksamhet.


Vi hjälper er med bemanning i Gävle

Att ta hjälp av Lernia med bemanning i Gävle är en bra lösning om ni:

  • Har behov av semestervikarier.
  • Behöver täcka upp vid plötslig frånvaro.
  • Vill kunna utvärdera ert personalbehov utan att ta några risker.
  • Vill anpassa personalstyrkan efter säsongsvariationer.
  • Har behov av vikarier för föräldraledig, ordinarie personal.

Vi har en djup förankring i Gävle, och via vårt lokalkontor har vi utvecklat ett stort nätverk i staden. Med vår långa erfarenhet i ryggen, kan vi effektivt se vilka behov våra kunder har. Då behoven skiljer sig åt, ser vi alltid till att sätta dig som kund i centrum. Ni kan räkna med ett skräddarsytt upplägg som passar just era behov. Lernia är experter på bemanning inom lager, logistik och industri. Våra konsulter omfattar bland annat svetsare, lagerarbetare, truckförare, operatörer och montörer. Vi hyr även ut konsulter i Gävle inom ekonomi, kundservice och administration.

Våra bemanningskonsulter hör till de mest nöjda i branschen. Vi är experter på personaluthyrning i Gävle, och är stolta över det goda arbete våra konsulter dagligen utför. Vi är måna om samarbetet mellan våra konsulter och kunder, och håller därför en löpande dialog med alla parter.

Varför välja Lernia som bemanningsföretag i Gävle?

Ni kan räkna med flera fördelar om ni väljer Lernia som ert bemanningsföretag i Gävle:

  • Ni kan flexibelt ta in fler konsulter vid behov, eller avsluta samarbetet om er orderingång minskar. 
  • Betala bara för den tid bemanningskonsulten arbetar hos er. Lernia tar hand om sjukfrånvaro, semesterersättning och så vidare.
  • En rekrytering tar i många fall lång tid att genomföra. Med hjälp av våra konsulter kan ni fokusera på er kärnverksamhet. 

Lernia är ett av Sveriges största, auktoriserade rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hittar de mest ekonomiska och flexibla lösningarna på era behov. På så vis är det enkelt att vara kund hos Lernia. 

Vill ni anställa egen personal, kan vi på Lernia hjälpa er med rekrytering i Gävle. Ni väljer själva om ni vill ha hjälp med hela rekryteringsprocessen, eller enstaka delar av den.

Bemanning

Kontakta oss

Nina Wennersten

Platschef

Nygatan 41, 803 11 Gävle

bemanning.gavle@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Nina Wennersten