<
Borås

Bemanningsföretag Borås

Vi på Lernia har varit aktiva som bemanningsföretag i Borås sedan många år tillbaka. Ska ert företag växa? Går ni mot högsäsong? Det finns många anledningar till att ta in bemanningskonsulter. Vi har kontor spridda över hela landet, vilket gör att våra konsulter alltid finns nära till hands. Här i Borås matchar vi varje år ihop många kompetenta konsulter med olika arbetsgivare. Med Lernia kan ni vara säkra på att få rätt konsult på plats, i rätt tid.


Vi hjälper er med bemanning i Borås

Har ni bestämt er för att anställa personal direkt, kan vi på Lernia hjälpa er med hela rekryteringsprocessen.

Det finns många fördelar med att ta in bemanningskonsulter i Borås, bland annat: 

  • Snabb hjälp vid oväntat personalbortfall
  • Ni får smidigt tag på semestervikarier
  • Kompetent ersättning för föräldraledig personal
  • Ni kan riskfritt utvärdera personalbehovet

Vi är ett av de största bemanningsföretagen i Borås. Vårt lokalkontor har ett stort kontaktnät i Boråsområdet. Det är resultatet av många lyckade samarbeten genom åren. Med vår erfarenhet i ryggen kan vi snabbt tillgodose de behov er verksamhet har. Därför får ni alltid ett skräddarsytt upplägg. Bland våra konsulter i Borås hittar ni yrkesarbetare som exempelvis svetsare, lagerarbetare, truckförare och operatörer. Bland våra konsulter hittar ni också tjänstemän inom ekonomi, administration och kundservice. 

Våra konsulter hör till de mest nöjda i branschen. Det är vi mycket stolta över. Som ett bemanningsföretag i Borås ser vi våra konsulter som vår viktigaste resurs, och vi vet att de gör ett bra arbete varje dag ute hos våra samarbetspartners.

Varför välja oss som ert bemanningsföretag i Borås?

Om ni väljer Lernia för personaluthyrning i Borås, kan ni räkna med flera fördelar:

  • Det är kostnadseffektivt då vi tar hand om personalkostnaderna som uppstår vid exempelvis sjukskrivning. Ni betalar endast för den tid konsulten arbetar hos er.
  • Ni sparar tid eftersom det ofta tar lång tid att anställa rätt person. Vi sköter hela rekryteringsprocessen, vilket gör att ni kan fokusera på er huvudsakliga verksamhet. 
  • Ni kan på ett flexibelt sätt utvärdera ert personalbehov. Det är smidigt att ta in fler konsulter vid behov, eller minska inhyrningen om behovet också minskar.

Lernia är ett av Sveriges största, auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag. För oss är samarbetet med våra kunder centralt, därför har vi alltid en tät dialog med både er och våra konsulter. Varje uppdrag vi åtar oss är unikt, och vi hittar alltid den mest kostnadseffektiva och flexibla lösningen för era behov. Hos oss ska det vara enkelt och smidigt att vara kund.

Bemanning

Kontakta oss

Ann-Christin Hansson

Platschef

Västerlånggatan 17, 503 30 Borås

bemanning.boras@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Ann Christin Hansson Borås