<
Göteborg

Bemanningsföretag Göteborg

Är ditt företag i behov av ett bemanningsföretag i Göteborg? Ska ditt företag växa, eller har ni en tillfällig arbetstopp? Oavsett vilket, hjälper vi er att få kompetent personal. Lernia är ett av Sveriges största auktoriserade bemanningsföretag. Vi har kontor utspridda över hela landet, och finns därför alltid nära till hands. Från vårt kontor i Göteborg matchar vi varje år ihop företag i behov av personal med kompetenta konsulter. Vi ser till att ni får rätt konsult på plats, i rätt tid.


Vi hjälper er med bemanning i Göteborg 

Vill ni hellre anställa personal själva istället för att ta in bemanningskonsulter, kan vi hjälpa er med rekryteringsprocessen. 

Att ta hjälp av bemanningskonsulter är en bra lösning när ni vill:

  • Täcka upp vid plötslig frånvaro, t ex sjukskrivning och vab
  • Hitta kompetenta semestervikarier
  • Smidigt kunna anpassa personalstyrkan vid arbetstoppar eller minskad orderingång
  • Täcka upp för föräldraledig, ordinarie personal
  • Utvärdera personalbehovet innan eventuell rekrytering

Tack vare vår långa erfarenhet som bemanningsföretag i Göteborg har vi skapat ett stort, lokalt nätverk. Vi vet att olika företag har olika behov, och hittar alltid rätt konsult för just er verksamhet. I Göteborg hittar du kompetenta yrkesarbetare, bland annat svetsare, lagerarbetare, truckförare och montörer. Bland Lernias bemanningskonsulter hittar ni även tjänstemän inom ekonomi, kundservice och administration.

Vi på Lernia har arbetat länge med personaluthyrning i Göteborg, och vet vad som krävs för ett lyckat samarbete. Anlitar ni oss som bemanningsföretag i Göteborg, får ni ett skräddarsytt upplägg som passar för just era behov. Vi ser våra konsulter som vår viktigaste tillgång, och är därför stolta över att undersökningar visar att våra konsulter hör till branschens nöjdaste. Lernias konsulter bidrar varje dag med ett bra jobb i våra samarbetspartners verksamheter.

Många fördelar med att anlita ett bemanningsföretag i Göteborg

Det finns många fördelar med att anlita oss som ert bemanningsföretag i Göteborg. Några av dessa är:

  • Flexibilitet. Ni kan riskfritt expandera om behovet uppstår, alternativt minska inhyrningen om behovet också minskar.
  • Kostnadseffektivt. Betala bara för den tid konsulten arbetar. Ni slipper tänka på ersättning vid sjukfrånvaro, semester och liknande.
  • Ni sparar tid. Lernia sköter hela rekryteringsprocessen, vilket gör att ni kan fokusera på er dagliga verksamhet. 
  • Det är tryggt och riskfritt. För att vara säkra på att få rätt person till den aktuella tjänsten, kan ni börja med att hyra in en konsult som sedan kan rekryteras in i verksamheten.

Varför är Lernia ert självklara val av bemanningsföretag i Göteborg?

Lernia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag i Göteborg med lång erfarenhet och ett stort kontaktnät, både lokalt och nationellt. Det är enkelt att vara kund hos oss. Våra medarbetare har alltid er som kund i fokus när de hittar rätt kompetens för just er verksamhet. Vi tar hänsyn till era specifika behov, och ser till att hitta den mest kostnadseffektiva och flexibla lösningen för er. 

För oss är det centralt att samarbetet blir så bra som det någonsin går, därför har vi alltid en nära dialog med både kund och konsult. Vi på Lernia är stolta över vårt viktiga arbete med att matcha arbetsgivare med rätt medarbetare i Göteborg.

Bemanning

Kontakta oss

Nina Matkovic

Platschef

Maskingatan 5, 417 64 Göteborg

bemanning.goteborg@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Göteborg