<
Lernia Växjö

Bemanningsföretag Växjö

Behöver er verksamhet hjälp med bemanning i Växjö? Att ta hjälp av bemanningskonsulter är smidigt när företaget växer, eller går mot en tillfällig högsäsong. Vi är ett av Sveriges största, auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag, med kontor över hela landet. Varje år ser vi på Lernia till att en stor mängd företag och kompetenta konsulter i Växjö matchas. Med vår långa erfarenhet i ryggen, ser vi snabbt vilka specifika behov er verksamhet har. Med våra bemanningskonsulter får ni rätt hjälp på plats, i rätt tid.


Vi hjälper er med bemanning i Växjö

Det finns många fördelar med att ta in bemanningskonsulter. Våra konsulter är en bra lösning när ni behöver:

  • Vikarier för föräldraledig personal
  • Täcka upp vid plötslig frånvaro
  • Ta in semestervikarier
  • Utvärdera ert personalbehov

Lernia har sedan flera år varit ett av de största bemanningsföretagen i Växjö. Därför har vi utvecklat ett stort, lokalt kontaktnät. Vi har också en djup förståelse för att olika företag har olika behov. Vårt bemanningsföretag i Växjö ser därför till att ni får ett skräddarsytt upplägg efter just era önskemål. Hos oss hittar ni svetsare, operatörer, lagerarbetare, truckförare och många andra yrkesarbetare i Växjö. Vi har också tjänstemän inom ekonomi, administration och kundservice. 

Våra konsulter är vår viktigaste resurs. Av den anledningen är vi stolta över att undersökningar visar att våra konsulter hör till branschens mest nöjda. Som experter på personaluthyrning i Växjö, vet vi att nöjda medarbetare gör ett bättre jobb. Vi håller löpande en dialog mellan er som kund samt våra konsulter, allt för att vårt samarbete ska bli så effektivt som möjligt. 

Lernia – ert bemanningsföretag i Växjö

Det finns många fördelar med att anlita Lernia som bemanningsföretag i Växjö. 

  • Det är tidseffektivt då vi sköter hela rekryteringsprocessen. Ni kan lägga hela ert fokus på den dagliga verksamheten.
  • Det är ekonomiskt fördelaktigt då ni slipper de risker som är förknippade med egen personal, till exempelvis kostnader som uppstår kring sjukskrivning. Med Lernia betalar ni bara för den tid som konsulten arbetar hos er.
  • Det är tryggt och flexibelt. Om ert behov ökar har ni alltid möjlighet att ta in fler konsulter. Även det motsatta gäller, vid minskande behov kan ni också minska inhyrningen.

Med Lernia som samarbetspartner gällande bemanning i Växjö får ni en pålitlig partner. Hos oss är det enkelt att vara kund och få de medarbetare som passar er verksamhet bäst.

Bemanning

Kontakta oss

Magnus Jonsson

Platschef

Västra Esplanaden 5, 352 31 Växjö

bemanning.vaxjo@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Magnus Jonsson Växjö