Köping 20180704 142338

Rekryteringsföretag Köping

Lernia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med ett lokalt kontor i Köping. Vi hjälper företag som behöver personal med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Lernia utgår alltid från kundens behov och ser till att hitta rätt person till rätt plats. Vi har varit verksamma som rekryteringsföretag under en lång tid och har därför stor erfarenhet och en djup förståelse för våra kunders behov.


Vi hjälper er med rekrytering i Köping

Det kan ta lång tid att genomföra en lyckad rekrytering. Bland annat därför är det en god idé att ta hjälp av ett rekryteringsbolag när ni behöver personal. Fördelarna med att välja Lernia när ni behöver en rekryteringsfirma i Köping är bland andra: 

  • Vårt omfattande nätverk gör att vi når ut till många intressanta kandidater.
  • Ni kan lägga allt fokus på er kärnverksamhet.
  • Med expertstöd minskar risken för en dyr felrekrytering.

Vårt kontor har en god lokal förankring i Köping. Då Lernia är rikstäckande kan vi också ta hjälp av våra andra lokalkontor vid behov, något som kan vara fördelaktigt om ni har planer på att expandera.

Lernia är experter på rekrytering inom lager, logistik och industri. Vi hjälper regelbundet våra kunder att rekrytera kompetenta yrkesarbetare som till exempel montörer, operatörer och svetsare. Vi kan även hjälp er att hitta personal inom administration, ekonomi och kundservice.

Våra uppdrag och våra kunders verksamheter ser olika ut. Därför ser vi alltid till att skräddarsy ett upplägg som passas era behov – då ökar chansen till en lyckad rekrytering.

Varför välja Lernia som rekryteringsbolag i Köping?

Väljer ni Lernia som rekryteringsbolag i Köping kan ni alltid räkna med ett antal fördelar:

  • Kvalitetssäkrade rekryteringsmetoder, tester och processer.
  • På vårt kontor i Köping arbetar rekryteringsexperter med lång erfarenhet.
  • Vi skräddarsyr ett upplägg som leder till en lyckad rekrytering.

Rekrytering

Kontakta oss

Jennie Asplund

Platschef

Sveavägen 25, Köping

bemanning.vasteras@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Jennie Asplund Västerås