Örebro

Rekryteringsföretag Örebro

Lernia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag i Örebro. Vi hjälper företag med delar av eller hela rekryteringsprocessen. Vi hjälper er att hitta rätt person, med rätt kompetens, till just er verksamhet. Då vi varit verksamma som rekryteringsföretag i Örebro under lång tid, har vi samlat på oss värdefull erfarenhet. Det gör att vi snabbt och effektivt ser vilken typ av personal er verksamhet behöver.


Vi hjälper er med rekrytering i Örebro

Det tar ofta lång tid att genomföra en lyckad rekrytering. Därför är det en bra idé att ta hjälp av ett rekryteringsbolag som Lernia när det är dags att rekrytera ny personal. Fördelarna är många, exempelvis:

  • Ni får tillgång till ett stort nätverk, vilket ökar chansen att hitta rätt medarbetare. 
  • Risken för en kostsam felrekrytering minskar. 
  • Ni behöver inte avsätta tid åt rekryteringsarbetet, utan kan istället fokusera på er kärnverksamhet.
  • Lernia använder effektiva rekryteringsmetoder.

Från vårt kontor i Örebro har vi utvecklat ett omfattande nätverk. Dessutom kan vi ta hjälp av Lernias övriga lokalkontor vid behov. Det gör att vi har möjlighet att nå ut till många intressanta kandidater. Som experter på lager, industri och logistik hjälper vi regelbundet våra kunder att rekrytera yrkesarbetare som svetsare, operatörer, montörer och truckförare. Vi är också specialister på rekrytering inom ekonomi, administration och kundservice. 

Lernia är er experthjälp, oavsett om ni vill ha hjälp med hela rekryteringsprocessen eller enskilda delar. Vi hjälper er med allt från att ställa en kravprofil, till att välja ut kandidater för slutintervjuer. 

Varför välja Lernia som rekryteringsbolag i Örebro?

Med Lernia som er rekryteringsfirma i Örebro, får ni flera fördelar på köpet: 

  • Då vi har effektiva kanaler och ett stort kontaktnät, når vi ut till en stor mängd kompetenta kandidater. 
  • Det arbetar flera rekryteringsexperter på vårt kontor i Örebro, som hjälper er på bästa sätt. 
  • Lernia använder kvalitetssäkrade metoder, tester och processer.
  • Med vår långa erfarenhet har vi en djup förståelse för vad som krävs för en lyckad rekrytering.

Lernia är ett av Sveriges största, auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är rikstäckande och har lokalkontor utspridda över hela landet. Som kund hamnar du alltid i centrum, och vi skräddarsyr ett upplägg efter era specifika behov. Det är enkelt att vara kund hos Lernia. 

Om ni har ett tillfälligt personalbehov, är våra bemanningskonsulter en smidig lösning. Vi har många kompetenta konsulter på plats ute hos olika verksamheter i Örebro.

Rekrytering

Kontakta oss

Susanne Johansson

Platschef

Skäpplandsgatan 1 C, 703 46 Örebro

bemanning.orebro@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Susanne Johansson Örebro