Borås

Rekryteringsföretag Borås

Lernia är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag, med lokalt kontor i Borås. Vi sköter hela eller delar av rekryteringsprocessen åt företag som är i behov av personal. Vår specialitet är att hitta rätt person, med rätt kompetens, till rätt plats. Vi har lång erfarenhet av rekrytering i Borås, och har därför samlat på oss värdefull erfarenhet. Av den anledningen kan vi effektivt se vilka behov er verksamhet har.


Vi hjälper er med rekrytering i Borås

En lyckad rekrytering tar i många fall lång tid att genomföra. Att ta hjälp av ett rekryteringsföretag som Lernia är därför en god idé. Fördelen för er som kund är bland annat: 

  • Med tillgång till ett stort nätverk och expertis ökar chansen till en lyckad rekrytering.
  • Risken för en felrekrytering minskar.
  • Vi sköter rekryteringsprocessen, ni kan fokusera på er kärnverksamhet.
  • Vi använder endast effektiva och beprövade rekryteringsmetoder.

Från vårt kontor i Borås har vi utvecklat ett stort nätverk och en lokal förankring. Som ett rikstäckande företag kan vi också ta hjälp av våra andra lokalkontor vid behov. På så vis kan vi nå ut till en stor mängd intressanta kandidater. Lernia är experter på industri, logistik och lager. Vi hjälper våra kunder att rekrytera kompetenta yrkesarbetare i form av exempelvis svetsare, truckförare, lagerarbetare och operatörer. Dessutom rekryterar vi regelbundet personal inom administration, ekonomi och kundservice. 

Vi på Lernia är er experthjälp vid rekrytering. Det gäller oavsett om ni vill ha hjälp med hela rekryteringsprocessen, eller enstaka delar. Vi är med hela vägen från en första kravprofil, till att ge tips och råd kring intervjuteknik. 

Varför välja Lernia som rekryteringsbolag i Borås?

Med Lernia som er rekryteringsfirma i Borås får ni flera fördelar på köpet: 

  • Vi når ut till många kompetenta kandidater, tack vare vårt stora nätverk och våra effektiva kanaler.
  • Det arbetar flera rekryteringsexperter här på vårt kontor i Borås, som sätter er som kund i centrum.
  • Lernia använder endast kvalitetssäkrade rekryteringsmetoder, processer och tester.
  • Vi har en djup förståelse för vad som krävs för att genomföra en lyckad rekrytering.

Lernia är ett av Sveriges största, auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag. Vi har kontor utspridda runt om i hela landet, från norr till söder. Vi sätter alltid våra kunder i centrum, och skräddarsyr ett upplägg som passar just era behov. Hos oss på Lernia är det enkelt att vara kund.

Vid tillfälliga personalbehov är våra bemanningskonsulter en smidig lösning. Vi har flera kompetenta konsulter på plats hos olika verksamheter i Borås.

Rekrytering

Kontakta oss

Ann-Christin Hansson

Platschef

Västerlånggatan 17, 503 30 Borås

bemanning.boras@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Ann Christin Hansson Borås