<
Linköping

Rekryteringsföretag Linköping

Lernia är ett auktoriserat rekryteringsföretag med ett lokalt kontor i Linköping. Vi hjälper företag med personalbehov i Linköping med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Då Lernia är verksamma i hela landet, kan vi dessutom ta hjälp av våra andra kontor vid behov. På så vis når vi ut till en stor målgrupp, och kan dessutom hjälpa företag som ska expandera.


Vi hjälper er med rekrytering i Linköping

Att ta hjälp av ett rekryteringsbolag kan vara en bra idé av flera anledningar. Fördelarna med att samarbeta med oss på Lernia är bland annat:

  • Vi använder effektiva tester och rekryteringsmetoder.
  • Vårt nätverk gör att vi snabbt når många intressanta kandidater.
  • Med expertstöd minskar risken för dyra felrekryteringar.
  • Ni kan lägga allt fokus på er kärnverksamhet.

Lernia är experter på rekrytering inom lager, industri och logistik. Vi hjälper våra kunder att rekrytera kompetenta yrkesarbetare som exempelvis svetsare, truckförare och lagerarbetare. Vi kan dessutom hjälpa till att rekrytera personal inom ekonomi, kundservice och administration. 

Lernia i Linköping har ett brett kontaktnät som är till stor hjälp när vi söker efter lämpliga kandidater för er verksamhet. I och med att vi är rikstäckande kan vi ta hjälp av andra lokalkontor vid behov.

Våra kunder driver olika verksamheter och har därför olika behov. Vi på Lernia är flexibla och skräddarsyr ett upplägg som passar just er verksamhet. Lernia är er experthjälp hela vägen från en första kravprofil till slutintervjuerna. Ni väljer själva vilka delar ni vill ha hjälp med.

Varför välja Lernia som rekryteringsbolag i Linköping? 

Det finns flera fördelar med att välja Lernia när ni behöver en rekryteringsfirma i Linköping, bland andra: 

  • Vi har ett stort kontaktnät i regionen. Det gör att chansen att hitta rätt kandidat ökar.
  • Vi har rekryteringsexperter på plats i Linköping. Tillsammans ser vi till att sätta oss in i just er verksamhet för att få en förståelse för vilken typ av personal ni söker. 
  • Vår långa erfarenhet av rekrytering tillsammans med våra skräddarsydda upplägg gör att vi hittar kandidater med matchande kompetens.

Rekrytering

Kontakta oss

Sara Rundberg Greén

Platschef Östergötland

Drottninggatan 46, 582 27 Linköping

bemanning.linkoping@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Sara Sv