Lernia Växjö

Rekryteringsföretag Växjö

Lernia är ett auktoriserat rekryteringsföretag med kontor i Växjö. Om ditt företag växer och ni har behov av personal, kan vi hjälpa er med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Vi har lång erfarenhet av rekrytering i Växjö, och kan därför tydligt se vilken typ av personal som passar just er verksamhet. Tack vare ett stort nätverk och effektiva rekryteringsmetoder kan vi snabbt och effektivt hitta lämpliga kandidater med rätt kompetens.


Vi hjälper er med rekrytering i Växjö

Det finns flera anledningar till varför det är klokt att ta hjälp av ett rekryteringsföretag. Att göra en lyckad rekrytering kan i många fall ta långt tid. Tar ni hjälp av Lernia när ni behöver anställa, kan ni räkna med flera fördelar: 

  • Vårt stora nätverk gör att vi når ut till många intressanta kandidater.
  • Vi använder bara välbeprövade rekryteringsmetoder.
  • Ni minimerar risken att göra en dyr felrekrytering.
  • Ni kan lägga ert fokus på er kärnverksamhet.

Från vårt kontor i Växjö har vi utvecklat ett stort kontaktnät i staden. Vi är dessutom en nationell aktör, med kontor runt om i hela landet. Det gör att vi kan ta hjälp av andra lokalkontor vid behov. Vårt stora nätverk är till god hjälp när vi söker efter lämpliga kandidater till er verksamhet. Vi på Lernia är främst experter på rekrytering inom industri, lager och logistik. Vi hjälper våra kunder att rekrytera kompetent personal i form av till exempel lagerarbetare, svetsare, truckförare, operatörer och montörer. Vi rekryterar dessutom regelbundet personal i Växjö inom administration, kundservice och ekonomi. 

Vi på Lernia vet att våra samarbetspartners behov ser olika ut. Av den anledningen skräddarsyr vi alltid ett upplägg, som passar just era behov och ökar chansen till en lyckad rekrytering. Vi kan hjälpa er med delar av eller hela rekryteringsprocessen.

Varför välja Lernia som rekryteringsbolag i Växjö?

Väljer ni oss på Lernia som er rekryteringsfirma i Växjö får ni flera fördelar på köpet:

  • Vårt stora kontaktnät i kombination med effektiva kanaler säkerställer att vi når ut till ett stort antal kompetenta sökande.
  • Vi använder oss av kvalitetssäkrade rekryteringsmetoder, tester och processer.
  • Vår långa erfarenhet gör att vi vet vad som behövs för att hitta kompetenta kandidater som passar er verksamhet.
  • På vårt kontor i Växjö arbetar ett flertal rekryteringsexperter med lång erfarenhet. Tillsammans hjälper vi våra kunder efter deras önskemål och behov.

Lernia är ett av Sveriges största rekryterings- och bemanningsföretag. Vi är ett rikstäckande företag med kontor över hela landet. Om ni behöver personal tillfälligt, kan våra bemanningskonsulter vara en bra lösning. Vi har kompetenta bemanningskonsulter ute hos många olika verksamheter i Växjö.

Rekrytering

Kontakta oss

Magnus Jonsson

Platschef

Västra Esplanaden 5, 352 31 Växjö

bemanning.vaxjo@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Magnus Jonsson Växjö