<
Halmstad

Rekryteringsföretag Halmstad

Lernia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med ett lokalkontor i Halmstad. Vi hjälper företag i behov av personal med rekrytering. Antingen kan vi sköta hela rekryteringsprocessen, eller delar av den. Vi har lång erfarenhet som rekryteringsbolag i Halmstad, vilket gör att vi har en djup förståelse för vilka behov våra kunder har. Det gör att vi snabbt och effektivt kan hitta lämpliga kandidater med rätt kompetens.


Vi hjälper er med rekrytering i Halmstad

Att ta hjälp av ett rekryteringsbolag är en god idé av flera anledningar. En lyckad rekrytering tar ofta lång tid att genomföra. Fördelarna med att samarbeta med oss på Lernia är bland annat: 

  • Ni ges tillgång till ett stort nätverk och många intressanta kandidater.
  • Vi använder oss av kvalitetssäkrade metoder.
  • Ni kan fokusera fullt ut på er kärnverksamhet.
  • Risken för en dyr felrekrytering minskar.

Vi på Lernia i Halmstad har ett stort kontaktnät. Det är till stor hjälp när vi söker efter lämpliga kandidater med rätt kompetens för er verksamhet. I och med att vi är rikstäckande, med kontor från norr till söder, kan vi ta hjälp av andra lokalkontor vid behov. Lernia är framförallt experter på rekrytering inom lager, industri och logistik. Vi hjälper våra kunder att rekrytera kompetenta yrkesarbetare som till exempel svetsare, lagerarbetare, truckförare och operatörer. Dessutom hjälper vi våra kunder att rekrytera personal inom kundservice, administration och ekonomi. 

Våra kunder har olika behov beroende på vilken verksamhet de driver. Vi är flexibla och skräddarsyr ett upplägg som passar just er verksamhet. Lernia är er experthjälp i Halmstad, hela vägen från en första kravprofil till slutintervjuerna. Ni väljer själva om ni vill ha hjälp med hela rekryteringsprocessen, alternativt delar av den.

Varför välja Lernia som rekryteringsbolag i Halmstad? 

Det finns flera fördelar med att välja Lernia när ni behöver en rekryteringsfirma i Halmstad, bland andra: 

  • Vi har utarbetat effektiva kanaler och ett stort kontaktnät i regionen. Det gör att chansen att hitta rätt kandidat ökar.
  • Vi har flera rekryteringsexperter på plats i Halmstad. Tillsammans ser vi till att sätta oss in i just er verksamhet för att få en förståelse för vilken typ av personal ni söker. 
  • På Lernia använder vi bara kvalitetssäkrade och välbeprövade rekryteringsmetoder.
  • Vår långa erfarenhet av rekrytering tillsammans med våra skräddarsydda upplägg gör att vi hittar kandidater med matchande kompetens.

Lernia är ett av Sveriges största rekryterings- och bemanningsföretag. Som kund hos oss är du alltid i centrum, och vi anpassar oss efter era specifika behov. Har ni ett tillfälligt personalbehov kan våra kompetenta bemanningskonsulter i Halmstad vara en lämplig lösning.

Rekrytering

Kontakta oss

Cicci Arvidsson

Platschef

Horngatan 4, 302 33 Halmstad

bemanning.halmstad@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Cissi Arvidsson