Malmö

Rekryteringsföretag Malmö

Lernia är ett auktoriserat rekryteringsföretag med lokalt kontor i Malmö. Har ditt företag behov av personal, kan vi hjälpa till med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Vi hjälper våra kunder att hitta rätt medarbetare som passar just deras behov. Då vi har lång erfarenhet av att jobba med rekrytering i Malmö, kan vi snabbt se vilka behov våra kunder har. Därför hittar vi snabbt och effektivt kandidater med rätt kompetens.


Vi hjälper er med rekrytering i Malmö

En lyckad rekryteringsprocess tar ofta lång tid. Därför är det en god idé att ta hjälp av ett rekryteringsföretag när ni ska anställa. Det finns många fördelar med att ta hjälp av oss på Lernia, bland annat: 

  • Ni får tillgång till ett stort nätverk.
  • Vi använder oss av beprövade, kvalitetssäkrade rekryteringsmetoder.
  • Ni kan fokusera på er kärnverksamhet.
  • Risken för en felrekrytering minskar.

Lernias Malmökontor har utvecklat ett stort nätverk i staden. Det är till stor hjälp när vi söker efter intressanta kandidater. Då Lernia är rikstäckande kan vi dessutom ta hjälp av våra andra kontor vid behov. Vi är experter på industri, lager och logistik. Vi hjälper våra kundföretag att rekrytera bland annat svetsare, truckförare, montörer, operatörer och lagerarbetare. Dessutom är vi experter på rekrytering inom kundservice, administration och ekonomi.

Vi kan hjälpa er med hela rekryteringsprocessen, alternativt delar av den. Eftersom våra kunders behov är olika, ser vi alltid till att skräddarsy ett upplägg som passar just er. Vi är er experthjälp, hela vägen från kravprofil till anställning.

Varför välja Lernia som rekryteringsbolag i Malmö? 

Det finns flera fördelar med att välja oss på Lernia som er rekryteringsfirma i Malmö, bland annat: 

  • Vi har ett stort kontaktnät och når ut genom effektiva kanaler, vilket ökar chansen att hitta rätt kandidat.
  • Från vårt kontor i Malmö arbetar ett flertal rekryteringsexperter som hjälper er utifrån era specifika förutsättningar.
  • Vi använder oss endast av beprövade processer, tester och metoder.
  • Tack vare vår långa erfarenhet vet vi vad som krävs för att hitta rätt kandidat med rätt kompetens

Lernia är ett av Sveriges största rekryterings- och bemanningsföretag. Vi är rikstäckande med lokalkontor över hela landet. Vi sätter alltid dig som kund i centrum, och skräddarsyr ett upplägg som passar era behov. 

Har ni ett tillfälligt behov av personal är våra bemanningskonsulter en bra lösning. Vi har flera kompetenta konsulter på plats hos många olika verksamheter i Malmö.

Rekrytering

Kontakta oss

Seth Storm

Platschef

Engelbrektsgatan 15, 211 33 Malmö

bemanning.malmo@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Seth Storm Malmö Helsingborg