<
Leende tjej arbetar inne i ett lager

Rekrytering lager och logistik

Behöver du rekrytera lagerarbetare eller logistikpersonal? Ta hjälp av oss! Vi hjälper dig med rätt kompetens inom lager och logistik – vid rätt tidpunkt och på ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt. Rekrytera lager- eller logistikpersonal med oss.


Rätt kompetens vid rätt tidpunkt

När du behöver rekrytera inom lager och logistik

Funderar du på hur du ska rekrytera lager- och logistikpersonal? Lugn, vi hjälper dig med rätt kompetens – vid rätt tidpunkt och på ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt. Vi är en av få aktörer som, förutom bemanning och rekrytering, också kan erbjuda matchning och vuxenutbildning. Bland annat rena företagsutbildningar, eller rekryteringsutbildningar för er som behöver skräddarsy utbildning för verksamheten.

Logistiker

Lagerarbetare, truckförare eller logistiker

Behöver du rekrytera lagerarbetare?

Ute efter logistikpersonal eller lagerarbetare? Här är några exempel på tjänster vi kan hjälpa till med att rekrytera inom lager och logistik:

 • Lagerarbetare
 • Truckförare
 • Terminalarbetare
 • Chaufförer
 • Logistiker
 • Planners 
Lager Logistik Man

Nätverk, kvalitet, tidsbesparande

Därför ska du rekrytera personal inom lager och logistik med Lernia

 • Nätverk och expertis. Ni får tillgång till ett stort nätverk av kandidater och personal med lång erfarenhet och expertis av rekrytering inom lager och logistik.

 • Utarbetade rekryteringsmetoder. Vi arbetar med kvalitetssäkrade och kompetensbaserade rekryteringsmetoder. På så sätt ökar vi chanserna att hitta rätt person för jobbet – ytterligare.

 • Undvik felrekryteringar. Minimera risken för dyra felrekryteringar. Det blir lätt fel, och snabbt dyrt, med felrekryteringar. Minska risken genom att ta in hjälp.

 • Mer tid för kärnverksamheten. Att rekrytera personal är ett heltidsjobb i sig. Låt oss göra det, medan du kan göra ditt jobb.

 • Vi har några av de nöjdaste konsulterna. För oss är samarbetet med kund och konsult lika viktigt. Därför har vi en tät närvaro och dialog med båda. Något som bland annat har resulterat i att vi har några av de nöjdaste konsulterna i branschen. 

Vad kostar rekrytering av personal inom lager och logistik?

Kostnaden för rekrytering kan variera och bero på flera faktorer, bland annat:

 • Vilken typ av profil ni är ute efter
 • Hur kompetensbehovet och marknaden ser ut
 • Hur mycket tid och resurser ni planerar att lägga på processen.

Vill du få en prisuppskattning på personal inom lager och logistik? Besök vår populära priskalkylator!

Närbild på händer som knappar på en miniräknare

Det får du när du rekryterar med Lernia

Ta del av ett stort kontaktnät

Vi har mer än 20 års erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vårt kontaktnät är minst sagt stort – något du tar del av som kund hos oss.

Auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det är en kvalitetsstämpel både för oss som leverantör, och för dig som kund.

Skräddarsydda rekryteringslösningar

För oss är alla uppdrag unika. Vi skräddarsyr både flexibla och kostnadseffektiva lösningar anpassade efter våra kunders specifika behov.

Vi finns över hela landet

Vi är en nationell aktör med stark lokal närvaro. Som ett av Sveriges ledande bemanningsföretag hjälper vi företag att hitta rätt personal vid till exempel arbetstoppar, sjukdom och semestrar.

Vad, vem, hur och när

Hur rekryterar man personal inom lager och logistik? Hur går det till?

Hur rekryterar man egentligen bäst personal inom lager och logistik? Vi går igenom en del av stegen i processen.

 1. Kravprofil: rätt person för jobbet
  I kravprofilen gör vi en tydlig formulering av vem man söker - för att rätt person ska söka.  Vi utgår från era behov och gör en konkret beskrivning av arbetsområde, ansvar, uppgifter och mål.
 2. Jobbannons och publicering i olika kanaler
  Vi tar fram en tydligt formulerad jobbannons med tydliga krav på både kompetens och värderingar. Vi väljer sen ut lämpliga kanaler att publicera jobbannonsen i.

Intresserad av rekrytering inom fler områden?

Vi kan rekrytering inom många olika branscher på Lernia, från yrkesarbetare till tjänstemän. Vi kan hjälpa till med rekrytering inom:

Möte