<
DSC 0118

Rekryteringsföretag Skellefteå

Lernia är ett auktoriserat rekryteringsföretag med ett lokalt kontor på plats i Skellefteå. Vi är experter på rekrytering och hjälper våra kunder med hela eller delar av rekryteringsprocessen. När våra kunder är i behov av personal, ser vi till att hitta rätt kandidat med rätt kompetens. Vi på Lernia har varit verksamma som rekryteringsfirma i Skellefteå under lång tid. Därför vi har samlat på oss värdefull erfarenhet som gör att vi tydligt ser vilken typ av personal våra kunder söker.


Vi hjälper er med rekrytering i Skellefteå

En lyckad rekrytering tar ofta lång tid att genomföra. Det finns flera fördelar med att få hjälp och stöd av oss på Lernia. Till fördelarna hör:

  • Vårt stora nätverk som gör att vi når ut till många intressanta kandidater.
  • Ni minskar risken för en kostsam felrekrytering.
  • Våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet.
  • Lernia använder en kvalitetssäkrad rekryteringsmetod.

Från vårt lokalkontor i Skellefteå har vi byggt upp ett stort kontaktnät, och då vi är rikstäckande kan vi ta hjälp av våra kontor på andra orter vid behov. Lernia är experter på logistik, lager och industri. Som rekryteringsföretag hjälper vi våra kunder att rekrytera bland annat svetsare, lagerarbetare, operatörer och truckförare i Skellefteå. Vi arbetar också med rekrytering inom administration, kundservice och ekonomi. 

Vi på Lernia vet att våra kunders behov ser olika ut. Därför är vi måna om att skräddarsy ett upplägg som passar just er verksamhets behov. Vi kan hjälpa er med allt från att ställa en kravprofil fram till att hålla slutintervjuer. Ni väljer själva om ni vill ha hjälp med hela rekryteringsprocessen, eller delar av den.

Varför välja Lernia som rekryteringsbolag i Skellefteå? 

Väljer ni oss på Lernia som rekryteringsbolag i Skellefteå får ni flera fördelar på köpet: 

  • Våra effektiva kanaler tillsammans med vårt stora kontaktnät gör att vi når ut till många lämpliga kandidater.
  • Det jobbar flera rekryteringsexperter på vårt kontor i Skellefteå. Vi är flexibla och kan snabbt sätta oss in i era specifika behov.
  • De tester, metoder och processer vi använder oss av är väl beprövade och kvalitetssäkrade. Det säkerställer att vi hittar personal med rätt kompetens.
  • Med vår långa erfarenhet ser vi tydligt vilket upplägg som passar ert företag.

Lernia hör till Sveriges största rekryterings- och bemanningsbolag. Vi sätter alltid er som kund i centrum, och skräddarsyr ett upplägg efter era behov. Hos oss är det enkelt att vara kund.

Är ert personalbehov av tillfällig karaktär, är våra bemanningskonsulter en smidig lösning. Vi har flera kompetenta bemanningskonsulter på plats hos många verksamheter i Skellefteå.

Rekrytering

Kontakta oss

Jan Engblom

Platschef

Risbergsgatan 2, 931 36 Skellefteå

bemanning.skelleftea@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Jan Engblom Skellefteå