Umea2

Rekryteringsföretag Umeå

Lernia är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med ett lokalt kontor i Umeå. Vi hjälper företag med personalbehov att rekrytera kompetent personal. Ni väljer själva om ni vill ha hjälp med hela rekryteringsprocessen, eller delar av den. Lernia hjälper er att rekrytera rätt person, som uppfyller de specifika behov er verksamhet har. Vi har varit verksamma som rekryteringsföretag i Umeå under en längre period, och har därför samlat på oss värdefull erfarenhet och förståelse för vårt uppdrag.


Vi hjälper er med rekrytering i Umeå

Då en lyckad rekrytering ofta tar lång tid att genomföra, är det en god idé att ta hjälp av ett rekryteringsbolag som Lernia: 

  • Vi har ett stort kontaktnät, både lokalt och nationellt, och når därför ut till många kandidater.
  • Med vårt stöd minskar risken för en dyr felrekrytering.
  • Ni kan fokusera på kärnverksamheten.
  • Vi använder välbeprövade rekryteringsmetoder.

Via vårt lokalkontor har vi utvecklat en god lokalkännedom. Det har vi stor nytta av i vårt arbete som rekryteringsföretag i Umeå. I och med att Lernia är rikstäckande, kan vi även ta hjälp av våra andra kontor vid behov. Vi är experter på lager, industri och logistik. Svetsare, operatörer, truckförare, lagerarbetare och montörer är exempel på yrkesgrupper som vi regelbundet rekryterar personal inom. Vi rekryterar också personal inom ekonomi, administration och kundservice.

Vi kan sköta hela rekryteringsprocessen, från en första kravprofil till slutintervjuer. Vill ni endast ha hjälp med enskilda delar går det lika bra. Lernia är er experthjälp genom hela processen.

Varför välja Lernia som rekryteringsbolag i Umeå?

Väljer ni Lernia som er rekryteringsfirma i Umeå, kan ni räkna med flera fördelar:

  • Våra effektiva kanaler tillsammans med vårt stora nätverk, gör att vi når ut till en stor mängd kompetenta kandidater.
  • På vårt kontor i Umeå arbetar flera rekryteringsexperter, som sätter era specifika behov i fokus.
  • Lernia använder kvalitetssäkrade processer, rekryteringsmetoder och tester.
  • Med vår långa erfarenhet i ryggen kan vi se vilken typ av personal er verksamhet behöver.

Lernia är ett av Sveriges största, auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är rikstäckande och har kontor utspridda runt om i landet. Vi sätter dig som kund i centrum, och skräddarsyr ett upplägg som passar just er verksamhet och era behov. Det är enkelt att vara kund hos oss på Lernia. 

Har ni snarare ett tillfälligt personalbehov, är våra bemanningskonsulter en bra lösning. Vi har många kompetenta konsulter på plats hos olika verksamheter i Umeå.

Rekrytering

Kontakta oss

Jan Engblom

Platschef

Västra Esplanaden 19, 903 25 Umeå

bemanning.umea@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Jan Engblom Skellefteå