<
Jönköping

Rekryteringsföretag Jönköping

Lernia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med ett lokalt kontor i Jönköping. Vi hjälper företag i behov av personal med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Varje dag hjälper vi våra kunder i Jönköping att hitta rätt medarbetare med rätt kompetens för just deras verksamhet. Vi har jobbat med rekrytering i Jönköping under lång tid. Det gör att vi har stor erfarenhet och kan förstå våra kunders behov och vilken typ av personal de behöver.


Vi hjälper er med rekrytering i Jönköping

Det tar ofta lång tid att rekrytera rätt person med rätt kompetens. Därför är det en god idé att ta hjälp av ett rekryteringsbolag. Fördelarna med att anlita oss på Lernia är bland annat att: 

  • Ni får ta del av ett stort nätverk och expertis.
  • Vi använder en kvalitetssäkrad rekryteringsmetod.
  • Ni minskar risken att göra en dyr felrekrytering.
  • Ni kan lägga fullt fokus på er kärnverksamhet.

Vårt lokalkontor i Jönköping har ett brett nätverk vilket hjälper oss att hitta intressanta kandidater. Då vi är ett rikstäckande företag har vi även möjlighet att ta hjälp av våra andra kontor vid behov. Lernia är experter på lager, logistik och industri. Vi hjälper er att hitta truckförare, svetsare, operatörer, lagerarbetare, montörer och personal inom många andra yrkesgrupper. Vi är också experter på rekrytering inom administration, ekonomi och kundservice.

Vi vet att våra kunders behov ser olika ut. Därför skräddarsyr vi lösningar som passar era behov och önskemål. Lernia är er experthjälp, oavsett om ni vill ha hjälp med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Vi är med hela vägen från kravprofil fram till en lyckad anställning. 

Varför välja Lernia som rekryteringsbolag i Jönköping?

Med Lernia som samarbetspartner får ni flera fördelar i form av:

  • Effektiva kanaler och ett stort kontaktnät, vilket ökar chansen att hitta rätt bland alla potentiella kandidater.
  • På vårt kontor i Jönköping finns flera rekryteringsexperter som effektivt sätter sig in i era behov.
  • De metoder, processer och tester vi använder oss av är väl beprövade.
  • Med vår långa erfarenhet har vi en djup förståelse för vad som krävs för att hitta rätt person till rätt plats.

Lernia är ett av Sveriges största bemannings- och rekryteringsföretag med kontor över hela landet. Hos oss är du som kund alltid i centrum, och vi skräddarsyr lösningar efter just era behov. Det är enkelt att vara kund hos Lernia.

Har er verksamhet ett tillfälligt behov av personal är bemanningskonsulter en bra lösning. Vi har flera kompetenta konsulter på plats hos många olika arbetsgivare i Jönköping.

Rekrytering

Kontakta oss

Sandra Callervik

Platschef

Vallgatan 8, 553 16 Jönköping

bemanning.jonkoping@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Sandra Magnusson