<
Västerås

Rekryteringsföretag Västerås

Lernia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med ett lokalt kontor på plats i Västerås. Vi hjälper företag med personalbehov i Västerås med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Vår specialitet är att hitta rätt medarbetare, med rätt kompetens, till just er verksamhet. Vi har varit verksamma som rekryteringsfirma i Västerås under en lång tid, och vet därför vad som krävs för en lyckad rekrytering. Med vår erfarenhet i ryggen kan vi effektivt se vilka specifika behov ni har.


Vi hjälper er med rekrytering i Västerås

Det tar i många fall lång tid att rekrytera rätt person. Av den anledningen är det en smart idé att ta hjälp av ett rekryteringsbolag som Lernia. Fördelarna är många, bland andra: 

  • Ni ges tillgång till ett stort nätverk och expertis.
  • Lernia använder en välbeprövad rekryteringsmetod.
  • Risken för en dyr felrekrytering minskar.
  • Ni kan lägga all er uppmärksamhet på er kärnverksamhet.

Vi har en lokal förankring och ett stort nätverk i Västerås. Lernia är ett rikstäckande företag, och därför har vi möjlighet att ta hjälp av andra lokalkontor vid behov. Det gör att vi kan nå ut till ett stort antal sökande. Lernia är experter på lager, logistik och industri. Vi hjälper våra kunder att rekrytera kompetenta yrkesarbetare i form av bland annat svetsare, montörer, operatörer, truckförare och lagerarbetare. Dessutom rekryterar vi personal inom administration, kundservice och ekonomi. 

Eftersom våra kunders behov skiljer sig åt, ser vi till att skräddarsy ett upplägg efter era behov. Oavsett om ni vill ha hjälp med hela rekryteringsprocessen eller enstaka delar av den, är vi på Lernia er experthjälp. 

Varför välja Lernia som rekryteringsbolag i Västerås?

Väljer ni Lernia som ert rekryteringsföretag i Västerås får ni flera fördelar på köpet: 

  • Vi har ett stort kontaktnät, och når ut till många sökande genom våra effektiva kanaler.
  • På vårt kontor i Västerås arbetar ett flertal rekryteringsexperter som noggrant går igenom era behov.
  • Vi använder oss av kvalitetssäkrade rekryteringsmetoder, tester och processer.
  • Tack vare vår långa erfarenhet har vi en god förståelse för vad som krävs för att hitta rätt person till rätt plats.

Lernia är ett av Sveriges största rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har kontor över hela landet, från norr till söder. Har ni ett tillfälligt personalbehov är våra bemanningskonsulter en smidig lösning. Vi har flera kompetenta konsulter som är verksamma i Västerås. Lernia sätter alltid dig som kund i centrum, och vi hittar de bästa lösningarna för er verksamhet. Det är enkelt att vara kund hos oss på Lernia.

Rekrytering

Kontakta oss

Jennie Asplund

Platschef

Glödgargränd 5, 721 30 Västerås

bemanning.vasteras@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Jennie Asplund Västerås