<
Stockholm

Rekryteringsföretag Stockholm

Lernia är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med lokalt kontor i Stockholm. Är ditt företag i behov av personal hjälper vi er med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Vi ser dagligen till att våra kunder i Stockholm hittar medarbetare med rätt kompetens. Med 20 års erfarenhet av rekrytering har vi samlat på oss värdefulla insikter som gör att vi snabbt förstår vilka specifika behov våra kunder har och vilken personal de efterfrågar.


Vi hjälper er med rekrytering i Stockholm

Att rekrytera personal och hitta rätt kompetens är tidskrävande. Att ta hjälp av ett rekryteringsbolag när er verksamhet växer har många fördelar, bland annat:

  • Får ni tillgång till ett stort nätverk och expertis inom rekrytering
  • Ta del av en kvalitetssäkrad och kompetensbaserad rekryteringsmetod
  • Minimerar ni risken för dyra felrekryteringar
  • Kan ni fokusera på er kärnverksamhet

Vårt lokala kontor har ett stort nätverk i Stockholm och som nationell aktör finns alltid möjligheten att ta hjälp av våra kontor på andra orter i landet om det behövs. Vi är experter på lager, logistik och industri. Vi hjälper företag att rekrytera kompetenta yrkesarbetare såsom svetsare, truckförare, montörer, operatörer, lagerarbetare och mycket annat. Dessutom rekryterar vi regelbundet tjänstemän inom ekonomi, administration och kundservice.

Vi kan hjälpa er med hela rekryteringsprocessen, eller delar av den. Vi vet att våra kunders behov ser olika ut, därför skräddarsyr vi alltid våra lösningar utifrån verksamhetens önskemål. Lernia experthjälpen som sköter hela rekryteringsprocessen - från kravprofilsmöte fram till anställning, allt för att du som kund ska känna sig trygg

Varför välja Lernia som rekryteringsbolag i Stockholm?

När ni väljer Lernia som samarbetspartner får ni flera fördelar på köpet:

  • Vi har ett stort kontaktnät och effektiva kanaler som gör att vi attraherar rätt medarbetare på dagens konkurrensutsatta arbetsmarknad
  • På vårt kontor i Stockholm arbetar flera experter på rekrytering. Vi är agila i vårt arbete och är vana att snabbt ställa om vi förändrade omständigheter.
  • Vi använder beprövade processer, metoder och tester för att hitta den bästa kompetensen för tjänsten.
  • Med lång erfarenhet av rekrytering i kombination med att vi lär känna våra kunders verksamhet skapar vi skräddarsydda rekryteringslösningar.

Rekrytering

Kontakta oss

Maher Hammadi Hasson

Platschef

Gustavslundsvägen 151F, 167 51 Bromma

bemanning.stockholm@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Maher Hammadi Stockholm