Motala Kyrka Från Luften

Rekryteringsföretag Motala

Lernia är ett auktoriserat rekryteringsföretag med ett lokalt kontor i Motala. Med vår långa erfarenhet som rekryteringsföretag kan vi snabbt och effektivt göra en bedömning av vilken typ av personal er verksamhet behöver. Vi hjälper företag med personalbehov i Motala med hela eller delar av rekryteringsprocessen.


Vi hjälper er med rekrytering i Motala

Att ta hjälp av ett rekryteringsbolag är en god idé av flera anledningar. En lyckad rekrytering tar ofta lång tid att genomföra. Fördelarna med att samarbeta med oss på Lernia är bland annat: 

  • Ni ges tillgång till ett stort nätverk och många intressanta kandidater.
  • Med lång erfarenhet i ryggen ser vi effektivt vilka behov våra kunder har samt skräddarsyr ett upplägg som leder till en lyckad rekrytering.
  • Risken för en felrekrytering minskar betydligt.
  • Ni kan fokusera fullt ut på er kärnverksamhet.

Lernia är experter på rekrytering inom lager, industri och logistik. Vi hjälper våra kunder att rekrytera till exempel lagerarbetare, truckförare och svetsare. De kunder som vill kan även få hjälp att rekrytera personal inom kundservice, administration och ekonomi. 

Vi på Lernia i Motala har ett stort kontaktnät som är till stor hjälp när vi söker efter lämpliga kandidater för er verksamhet. I och med att vi har kontor från norr till söder kan vi ta hjälp av andra lokalkontor vid behov.

Våra kunder har olika behov beroende på vilken verksamhet de bedriver. Vi på Lernia är flexibla och skräddarsyr ett upplägg som passar just er verksamhet.

Varför välja Lernia som rekryteringsbolag i Motala? 

Det finns flera fördelar med att välja Lernia när ni behöver en rekryteringsfirma i Motala, bland andra: 

  • På Lernia använder vi bara kvalitetssäkrade och välbeprövade rekryteringsmetoder.
  • Våra rekryteringsexperter hjälper er utifrån era specifika förutsättningar.
  • Vi har utarbetat effektiva kanaler och ett stort kontaktnät i regionen. Det gör att chansen att hitta rätt kandidat ökar.

Rekrytering

Kontakta oss

Sara Rundberg Greén

Platschef Östergötland

Sjögatan 5, 591 30 Motala

bemanning.motala@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Sara Sv