<
Cnc

Rekrytering industri och tillverkning

Behöver du rekrytera CNC-operatörer eller produktionsledare? Vi hjälper dig med rätt kompetens inom industri och tillverkning! Vi har lång erfarenhet av rekrytering av industri- och tillverkningspersonal – här kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig.


Vi kan rekrytering inom industrin

Är det dags att rekrytera platschef, skiftchef eller någon annan personal inom industri och tillverkning? Vänd dig till oss på Lernia – vi kan erbjuda skräddarsydda rekryteringslösningar för företag inom industri- och tillverkningssektorn!

Vi har lång erfarenhet av att förse företag med rätt personal, både yrkesarbetare och tjänstemän, inom branschen. Eftersom alla företag är olika, och har olika behov, anpassar vi alltid lösningarna efter de behov som finns. Det gör vi genom att ha ett nära samarbete med våra kunder – för att säkerställa att rätt person hamnar på rätt plats.

Cnc Operator

Tjänster vi kan hjälpa till att rekrytera

Vill du rekrytera en platschef eller CNC-operatör?

På Lernia kan vi rekrytering av industriyrken. Här är exempel på olika tjänster vi kan hjälpa till att rekrytera inom industri och tillverkning:

 • Avsynare
 • Kontrollant
 • CNC-operatör, pressoperatör, maskinoperatör eller operatör
 • Gjuteriarbetare, livsmedelsarbetare eller industriarbetare
 • Mekaniker
 • Produktionsledare
 • Svetsare
 • Trämontör eller elektronikmontör
 • Verkstadsarbetare
 • Skiftchef eller platschef
Maskinoperatör På Industri

Nätverk, kvalitet, tidsbesparande

Varför anlita Lernia för rekrytering av industripersonal?

 • Nätverk och expertis. En fördel med att ta in ett rekryteringsföretag vid rekrytering av industripersonal är att du som kund tar del av vårt stora nätverk av kandidater. Dessutom får ni hjälp genom hela processen – av personal med hög kompetens och lång erfarenhet.

 • Utarbetade rekryteringsmetoder. Vi arbetar med utarbetade, kvalitetssäkrade och kompetensbaserade rekryteringsmetoder. Tack vare det hittar vi snabbare rätt person för rätt tjänst.

 • Du undviker felrekryteringar. När du tar hjälp med rekryteringen minimerar du risken för dyra felrekryteringar, något som är lätt hänt om man inte arbetar med rekrytering till vardags. 

 • Lägg tiden på det ni gör bäst. Att rekrytera personal är ett heltidsjobb i sig. Låt oss göra det, medan du kan göra ditt jobb.

 • Vi har några av de nöjdaste konsulterna. För oss är samarbetet med kund och konsult lika viktigt. Därför har vi alltid en tät närvaro och dialog med båda parter. Något som bland annat har resulterat i att vi har några av de nöjdaste konsulterna i branschen. 

Rekrytering av personal inom industri och tillverkning – vad kostar det?

En naturlig fråga att ställa sig är vad det kostar att rekrytera personal inom industri och tillverkning. Det enkla svaret är att kostnaden för rekrytering kan variera och beror oftast på flera faktorer, bland annat:

 • Vilken typ av profil ni är ute efter
 • Hur kompetensbehovet och marknaden ser ut
 • Hur mycket tid och resurser ni planerar att lägga på processen.

Vill du få en prisuppskattning på vad det kan kosta för er att rekrytera personal inom industri och tillverkning? Besök vår populära priskalkylator!

Närbild på händer som knappar på en miniräknare

Fördelar med att rekrytera industripersonal med Lernia

Stort nätverk och hög expertis

När du rekryterar med oss får du tillgång till ett stort nätverk av kandidater och personal med flerårig kompetens inom rekrytering.

Vår rekryteringsmetod är kvalitetssäkrad och kompetensbaserad

Vi använder kvalitetssäkrade och kompetensbaserade rekryteringsmetoder. Det innebär ökade chanser till jobb för de sökande, och bättre matchningar för företagen.

Minimera risken för dyra felrekryteringar

Det är lockande att sköta rekryteringen själv, men sanningen är att många rekryteringar kan bli till dyra felrekryteringar. Vi hjälper dig öka chanserna för rätt person på rätt plats.

När ni gör ert jobb, gör vi vårt jobb

Rekrytering i sig kan vara ett heltidsjobb. Fokusera på er kärnverksamhet – vi tar hand om rekryteringen.

Steg för steg

Rekrytera personal inom industri och tillverkning – så går rekryteringsprocessen till

Att rekrytera personal är ett stort och findetaljerat arbete, med flera viktiga steg på vägen. Här går vi går igenom några steg i processen –steg för steg.

 1. Kravprofil: rätt person för jobbet
  I kravprofilen gör vi en tydlig formulering av vem man söker – för att rätt person ska söka.  Vi utgår från era behov och gör en konkret beskrivning av arbetsområde, ansvar, uppgifter och mål.
 2. Jobbannons och publicering i olika kanaler
  Vi tar fram en tydligt formulerad jobbannons med tydliga krav på både kompetens och värderingar. Vi väljer sen ut lämpliga kanaler att publicera jobbannonsen i.

Intresserad av rekrytering inom fler områden?

Vi kan rekrytering inom många olika branscher på Lernia, från yrkesarbetare till tjänstemän. Vi kan hjälpa till med rekrytering inom:

Möte