Uppsala

Rekryteringsföretag Uppsala

Lernia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med ett lokalt kontor i Uppsala. Vi hjälper företag som behöver personal med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Vårt uppdrag är att hitta rätt kandidat, med rätt kompetens till er arbetsplats. Vi har varit verksamma som rekryteringsföretag i Uppsala under lång tid. Av den anledningen har vi samlat på oss värdefull erfarenhet och en djup förståelse för våra kunders behov.


Vi hjälper er med rekrytering i Uppsala

Att genomföra en lyckad rekrytering kan ta lång tid. Därför är det en smart idé att ta hjälp av ett rekryteringsföretag som Lernia: 

  • Tack vare vårt stora nätverk kan vi nå ut till många intressanta kandidater.
  • Risken att ni gör en kostsam felrekrytering minskar betydligt.
  • Då vi kan sköta hela rekryteringsprocessen, kan ni fokusera på er kärnverksamhet fullt ut.
  • Vi använder effektiva rekryteringsmetoder.

Vi har en god lokal förankring, och via vårt kontor i Uppsala har vi utvecklat ett stort nätverk i staden. Eftersom Lernia är rikstäckande, kan vi dessutom ta hjälp av våra andra lokalkontor vid behov. Vi är experter på lager, logistik och industri. Av den anledningen anställer Lernia regelbundet yrkesarbetare i form av bland annat svetsare, montörer, operatörer, lagerarbetare och truckförare. 

Lernia är er experthjälp i allt som har med rekrytering att göra. Vi kan sköta hela rekryteringsprocessen, eller enstaka delar av den. Lernia tar hand om allt från att formulera en kravprofil, till att ge tips och råd inför era slutintervjuer.

Varför välja Lernia som rekryteringsbolag i Uppsala?

Med Lernia som er rekryteringsfirma i Uppsala kan ni räkna med att få flera fördelar på köpet:

  • Våra effektiva kanaler och vårt omfattande nätverk gör att vi når ut till en stor målgrupp, anpassad efter era behov.
  • På vårt kontor i Uppsala arbetar flera rekryteringsexperter som vet vad som krävs för en lyckad rekrytering.
  • Vi använder oss endast av kvalitetssäkrade metoder, tester och processer.
  • Vår långa erfarenhet gör att vi har utvecklat en djup förståelse för våra kunders behov.

Lernia är ett av Sveriges största auktoriserade rekryterings- och bemanningsföretag. Vi finns i hela Sverige, från norr till söder. Vi sätter alltid dig som kund i centrum, och skräddarsyr ett upplägg som passar er verksamhets specifika behov. Hos oss på Lernia är det enkelt att vara kund.

Om ni har ett tillfälligt eller säsongsbetonat behov av personal, är våra bemanningskonsulter en bra lösning. Vi har ett flertal kompetenta konsulter på plats hos olika verksamheter i Uppsala.

Rekrytering

Kontakta oss

Nina Wennersten

Platschef

Bergsbrunnagatan 20, 753 23 Uppsala

bemanning.uppsala@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Nina Wennersten