<
Göteborg

Rekryteringsföretag Göteborg

Lernia är ett auktoriserat rekryteringsföretag med kontor i Göteborg. Vi hjälper dagligen växande företag i Göteborg med omnejd att rekrytera kompetent personal. Tack vare vår långa erfarenhet av rekrytering ser vi tydligt vilken typ av personal och vilka kompetenser som passar just er verksamhet. Lernia kan hjälpa er med hela rekryteringsprocessen, alternativt delar av den.


Vi hjälper er med rekrytering i Göteborg

Det kan ta lång tid att genomföra en lyckad rekrytering. Bland annat därför är det en god idé att ta hjälp av ett rekryteringsbolag när ni behöver personal. Med Lernia som samarbetspartner får ni flera fördelar på köpet:

  • Vi har ett stort nätverk i Göteborgsregionen vilket ökar chansen att hitta rätt personal till er verksamhet.
  • Våra rekryteringsmetoder är välbeprövade och effektiva.
  • Ni kan lägga er tid och uppmärksamhet på er kärnverksamhet.
  • Risken för en felrekrytering minskar betydligt.

Vårt kontor i Göteborg har en god lokal förankring i området. Då Lernia är rikstäckande kan vi också ta hjälp av våra andra lokalkontor vid behov, något som kan vara fördelaktigt om ni har planer på att expandera. Göteborg är en stad som sedan länge är välkänd för sina stora och framgångsrika industrier, och inte minst för sin hamn som är Nordens största. En stor andel av Skandinaviens export och import går just via Göteborgs hamn. Av den anledningen rekryterar vi ofta truckförare, lagerarbetare och många andra yrkesgrupper inom logistik i Göteborgsområdet.

Utöver logistik är vi på Lernia experter på industri och lager. Vi hjälper regelbundet våra kunder att rekrytera kompetenta yrkesarbetare som till exempel svetsare, montörer och operatörer. Dessutom rekryterar vi personal inom bland annat ekonomi, kundservice och administration.

Våra uppdrag och våra kunders verksamheter ser olika ut. Av den anledningen ser vi alltid till att skräddarsy ett upplägg som passar era specifika behov och ökar chansen till en lyckad rekrytering. Ni väljer själva om ni vill ha hjälp med delar av eller hela rekryteringsprocessen. Vi är ert expertstöd hela vägen från att ställa en kravprofil till att kalla sökande till intervjuer. Dessutom ger vi råd och stöd hela vägen, till exempel kring hur ni genomför en intervju på bästa vis.

Varför välja Lernia som rekryteringsbolag i Göteborg?

Väljer ni Lernia som ert rekryteringsbolag i Göteborg kan ni alltid räkna med ett antal fördelar:

  • Lernias rekryteringsmetoder, tester och processer är kvalitetssäkrade.
  • På vårt kontor i Göteborg arbetar ett flertal rekryteringsexperter med lång erfarenhet.
  • Vårt stora kontaktnät i kombination med våra effektiva kanaler gör att vi når ut till en stor mängd intressanta och kompetenta kandidater.
  • Med lång erfarenhet i ryggen ser vi effektivt vilka behov våra kunder har, samt skräddarsyr ett upplägg som leder till en lyckad rekrytering.

Lernia är ett av Sveriges största, auktoriserade rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har kontor i hela landet, från norr till söder. Som kund hos oss är du alltid i centrum, och vi skräddarsyr ett upplägg som passar era behov. Det är enkelt att vara kund hos Lernia. 

Om ert personalbehov är av tillfällig karaktär, är våra bemanningskonsulter en bra lösning. Vi har ett stort antal kompetenta bemanningskonsulter på plats hos olika företag i Göteborg.

Rekrytering

Kontakta oss

Nina Matkovic

Platschef

Maskingatan 5, 417 64 Göteborg

bemanning.goteborg@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Göteborg