<
Helsingborg

Rekryteringsföretag Helsingborg

Lernia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med lokalkontor i Helsingborg. Vårt uppdrag är att hjälpa företag i behov av personal med hela rekryteringsprocessen, eller enstaka delar av den. Lernia ser till att hitta rätt person, med rätt kompetens till er arbetsplats. Vi har länge varit verksamma som rekryteringsföretag i Helsingborg, och har samlat på oss en stor mängd erfarenhet. Av den anledningen kan vi effektivt se vilka behov ni har.


Vi hjälper er med rekrytering i Helsingborg

Det finns flera fördelar med att ta hjälp av ett rekryteringsbolag som Lernia. En lyckad rekryteringsprocess tar ofta lång tid, och det finns många faktorer att ta hänsyn till. Med hjälp av oss får ni:

  • Tillgång till ett stort nätverk, vilket gör att ni når ut till många sökande.
  • Risken att ni gör en dyr felrekrytering minskar betydligt.
  • Ni kan fokusera på er kärnverksamhet, och lämna rekryteringsarbetet till oss.
  • Lernia använder effektiva rekryteringsmetoder.

Vi har en djup, lokal förankring i Helsingborg. I och med att vi är ett rikstäckande företag, kan vi också ta hjälp av våra andra lokalkontor vid behov. På så vis når vi ut till en stor mängd kandidater, både lokalt och nationellt. Lernia är experter på lager, logistik och industri. Vi rekryterar regelbundet yrkesarbetare i form av operatörer, lagerarbetare, montörer, truckförare och svetsare. Dessutom rekryterar vi personal inom ekonomi, administration och kundservice.

Vare sig ni vill ha hjälp med enstaka delar eller hela rekryteringsprocessen, är vi på Lernia er experthjälp hela vägen. Vi hjälper er med allt från att formulera en kravprofil till att ge tips och råd inför slutintervjuerna.

Varför välja Lernia som rekryteringsbolag i Helsingborg

Väljer ni Lernia som er rekryteringsfirma i Helsingborg, kan ni räkna med flera fördelar:

  • Effektiva kanaler kombinerat med ett stort kontaktnät gör att vi når ut till många kandidater.
  • Våra rekryteringsexperter på kontoret i Helsingborg vet vad som krävs för att hitta rätt kandidat till just er arbetsplats.
  • Vi använder oss endast av kvalitetssäkrade processer, tester och metoder.
  • Med hjälp av vår erfarenhet har vi en djup förståelse för vilka krav de sökande behöver uppfylla.

Lernia är ett av Sveriges största auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag. Vi finns utspridda på olika orter runt om i Sverige. Vi sätter alltid våra kunder i centrum, och skapar ett upplägg som passar era specifika behov.

Har ni ett tillfälligt eller säsongsbetonat personalbehov, kan våra bemanningskonsulter vara en smidig lösning. Vi har många kompetenta konsulter i Helsingborg.

Rekrytering

Kontakta oss

Seth Storm

Platschef

Rundgången 30A, 254 52 Helsingborg

bemanning.helsingborg@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Seth Storm Malmö Helsingborg