Rekrytering för alla behov


Söker du nästa stjärna till din organisation? Vi brinner för att snabbt och träffsäkert hitta rätt person till rätt plats åt dig. Välj mellan de tre olika rekryteringstjänsterna Small, Medium och Large.

Vi anpassar oss efter dig

Vi vet att man önska stöd av ett rekryteringsföretag vid nyanställningar av flera olika anledningar – allt från att man vill spara tid till att man har en hög tillit till våra kunniga rekryterares kompetens. Vi vet också att alla vill vara delaktiga i olika grad i processen. Därför kan du hos oss välja olika alternativ när du ska rekrytera.

Med paketet Small har du hand om hela intervjuförfarandet själv, men kan lämna en stor del av administrationen till oss. Med Medium får du hjälp med hela rekryteringsprocessen, men gör den sista intervjun med de kandidater vi valt ut. Med Large får du allt – från hela processen till färdighetstester och garanti på 3 månader.

Kvalitetssäkrad process

Vår kvalitetssäkrade process för rekrytering utgår alltid ifrån en analys av dina behov. Rekryteringsprocessen varierar därför beroende på vilken typ av kompetens du behöver, men innefattar sökning och matchning mot personer i vår omfattande kandidatdatabas, jobbsajter, andra nationella och internationella nätverk och ibland även annonsering.

Som en av Sveriges ledande leverantörer av bemanning har Lernia en gedigen samlad kunskap om både volymrekrytering och nischad spetskompetens. I vårt nätverk finns allt från produktionsplanerare och svetsare till ekonomiassistenter och HR-specialister.

Mer om vår rekryteringsprocess

När du väljer att samarbeta med oss kan vi ta ansvar för hela eller delar av processen beroende på vad som passar dig.

Att formulera vem man söker, så att rätt personer söker jobbet, kräver extra omsorg. Vi utgår från era behov och gör en konkret beskrivning av arbetsområde, ansvar, uppgifter och mål – ja, just vad som krävs för den aktuella tjänsten. 

En väl utförd kravprofil gör det enklare att hitta rätt och ger kandidaten tydligare uppfattning om tjänsten.

En tydligt formulerad annons med tydliga krav på kompetens och värderingar ger bättre matchning. Det sparar tid både för dig och du slipper onödiga ansökningar. Risken för att missa den perfekta kandidaten minskar också. Viktigt är att du berättar både om vad som är bra att ha för jobbet och vad som är absolut nödvändigt.

Lernia har stor erfarenhet av att använda både sociala medier och digital annonsering för att nå önskade målgrupper med platsannonserna. Idag är världen transparent och rekrytering är även marknadsföring. De sökande delar med sig av sina erfarenheter i sociala forum, och nöjda kandidater kan ge goda referenser.

Vi gör en matchning och sökning i vår interna kandidatbank. Dessutom söker vi i alla våra relevanta lokala och nationella nätverk.

I första delen av urvalsprocessen matchar vi kandidaternas cv:n och personliga brev mot framtagen kravprofil och gör telefonintervjuer med de personer som bäst matchar kravprofilen. I den andra delen av urvalsprocessen telefonintervjuas ett mindre antal personer och vi går igenom kompetens, attityd, motivation och lämplighet. Vi bokar sedan in de mest lämpade kandidaterna för en intervju hos dig. 

Vi tar fram kandidater som du och ditt företag kan gå vidare med. Ni väljer hur många ni vill intervjua och med stöd av vår experthjälp genomför ni de sista stegen själva.

Vi ger dig tips om hur du bäst genomför en välplanerad och effektiv intervju.

Vi ordnar relevanta färdighetstest av de bäst lämpade kandidaterna.

Vi tar två referenser på slutkandidaten, för att säkerställa att vi vet allt vi behöver veta och att personen verkligen kommer passa in hos dig.

Efter 1-3 månader gör vi en uppföljning och ser hur det har fungerat med den person vi har rekryterat. 

3 månaders garanti ingår.

Har du frågor om rekrytering?


Tveka inte att kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort.

För och efternamn
Din epostadress
Ditt telefonnummer
Meddelande


Erik Bengtsson

Säljansvarig rekrytering

Telefon

0771-650 650

Ett företag - alla kompetenslösningar


9300

uthyrda konsulter per år

48 000

utbildade personer per år

1700

samarbeten med företag

Dela gärna