Skip to main content

Rekrytering


Behöver du hjälp med rekryteringen? Vi är ett rekryteringsföretag som kan erbjuda hjälp i delar av eller hela processen.

Vi hyr ut och rekryterar  från yrkesarbetare till tjänstemän

Vi är specialister inom industri, teknik och logistik och samarbetar med mer än 2000 företag runtom i landet. Vi hjälper dig i hela eller delar av kedjan i rekryteringen — beroende på ditt behov.

Letar du efter personal för inhyrning? Läs mer om bemanning hos oss

Så går vår rekryteringsprocess till

När du väljer att samarbeta med oss kan vi ta ansvar för hela eller delar av processen beroende på vad som passar dig. Här går vi igenom vad de olika delarna i rekryteringspaketen innebär.

Rekrytera smartare - tips och inspiration

Rekrytera eller hyra in? Experten guidar dig

Du behöver öka personalstyrkan men står i valet och kvalet om du ska ta in en konsult eller anställa en ny medarbetare. Olika organisationer har olika förutsättningar och beslutet är inte helt enkelt.

Rekrytera snabbare utan att tumma på kvaliteten

En rekrytering tar tid eftersom det är av största vikt att hitta rätt kandidat. Alla vet att felrekryteringar kostar både tid och pengar. Men ibland krävs snabba ryck när akuta personalbehov ska täckas. 

Rekryteringsguiden - tio steg till självhjälp vid rekrytering

Vi tror på att kunskap och erfarenhet minimerar risken för felrekryteringar. Vi arbetar strukturerat med rekrytering. Helt enkelt för att det ger bäst resultat. Nu vill vi dela med oss av vår kunskap.

Vi jobbar med

Ett företag - alla kompetenslösningar


10 000

uthyrda konsulter

15 000

deltagare

1 100

kunder