Rekrytering


Behöver du hjälp med rekryteringen? Vi kan erbjuda hjälp i delar av eller hela processen.

På Lernia hyr vi både ut och rekryterar personal på alla nivåer, från yrkesarbetare till tjänstemän. Vi är specialister inom industri, teknik och logistik och samarbetar med mer än 2000 företag runtom i landet.

Letar du efter personal för inhyrning? Läs mer om bemanning hos oss.

Är du nyfiken på att veta mer? Beskriv ditt behov i ett mail till oss, vi återkommer inom kort med mer information om hur vi går vidare.

Så går vår rekryteringsprocess till

När du väljer att samarbeta med oss kan vi ta ansvar för hela eller delar av processen beroende på vad som passar dig. Här går vi igenom vad de olika delarna i rekryteringspaketen innebär.

Trender och tips – varje månad i vårt nyhetsbrev

Ta del av vårt nyhetsbrev där vi en gång i månaden berättar mer om rekrytering och bemanning, bevakar trenderna på arbetsmarknaden och mycket mer.

Besök vår kunskapsbank

Hyra in eller rekrytera? Vad ska man hålla utkik efter i CV:et? Vad är framtidens industrijobb? Det och mycket mer kring rekrytering, bemanning och jobbtrender lär du dig i vår kunskapsbank.

Vi har hjälpt

Taxi Stockholm

Taxi Stockholm

Taxi Stockholm stod inför en gigantisk utmaning - att hitta 500 nya förare på ett år. Det skulle komma att kräva en förändrad syn på branschen, helt nya målgrupper och digitalisering av verksamheten. Genom ett kompetenspartnerskap med Lernia kunde man ro det i hamn.

Lernia ger ny fart åt Idnets rekryteringsprocess

Lernia ger ny fart åt Idnets rekryteringsprocess

IT-företaget Idnet har strax under 50 medarbetare och befinner sig i en stark tillväxtfas. När arbetet att tillsätta en ny systemutvecklare drog ut på tiden vände de sig till Lernia.

Volvo Cars

Volvo Cars

Lernia har rekryterat 1 500 nya medarbetare till Volvo Cars och attraherat rekordmånga kvinnor till bilfabriken och påbörjat en attitydförändring till att jobba i bilindustrin.

Kontakta oss för hjälp med att rekrytera personal


Skicka en förfrågan så tar vi fram en gemensam plan.

Fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv kort ditt behov så hör vi av oss.

För och efternamn
Din epostadress
Ditt telefonnummer
Meddelande


Erik Bengtsson

Säljansvarig rekrytering

Telefon

0771-650 650

Ett företag - alla kompetenslösningar


10 800

uthyrda konsulter

34 400

utbildade personer

1 500

samarbeten med företag

Dela gärna