Skip to main content

Rekrytering


Lernia är ett rekryteringsföretag som kan erbjuda hjälp i hela eller delar av processen. Vi är sedan länge ett av de största och mest erkända rekryteringsbolagen i landet inom yrkesarbeten. Med vår långa erfarenhet och breda kunskap inom flertalet branscher kan vi även hjälpa dig när du söker tjänstemän. Vi arbetar strukturerat med rekrytering - helt enkelt för att det ger bäst resultat.

Så går vår rekryteringsprocess till

Exempel på delar som ingår i rekryteringspaketen:

  • Kravprofil. En väl utförd kravprofil gör det enklare att hitta rätt person och ger kandidaten en tydligare uppfattning om tjänsten. Här kan våra rekryterare hjälpa till.
  • Tydligt formulerad jobbannons. För att hitta den perfekta kandidaten behöver du ha en jobbannons med glasklara krav på både kompetens och värderingar.
  • Marknadsföring och publicering av annons. Vi hjälper dig med rätt val av platsannonsering utifrån vilken tjänst du ska tillsätta och vilken typ av kandidat som passar för den.
  • Inför intervjun. Vi tar fram kandidater och ni väljer hur många ni vill intervjua. Vi ger också tips på hur du bäst genomför en intervju.
Läs mer om vad de olika delarna av rekryteringspaketen innehåller

Varför ska du anlita oss?

  • Vi hjälper dig i hela eller delar av kedjan i rekryteringen - beroende på ditt behov.
  • Vi är specialister inom industri, teknik och logistik och samarbetar med många företag runtom i landet. Vi kan även hjälpa dig att rekrytera tjänstemän.
  • Vi har stora och relevanta nätverk - både lokalt och nationellt.
  • Vi följer upp och ser hur det har fungerat med den person vi har rekryterat. 3 månaders garanti ingår.
  • Lernia har även lokalkontor med fokus på kompetensbaserad rekrytering. Här kombineras lokal kunskap med specialister inom olika yrkesområden.  Läs mer om Lernia Talent Acquisition Center 

Vi jobbar tillsammans med

Få en prisuppskattning direkt på skärmen

Vad kostar bemanning och rekrytering?

Att ta hjälp av en bemanningsleverantör är en smidig och kostnadseffektiv lösning. Med vår priskalkylator får du en prisuppskattning baserad utifrån dina behov. 

Vilka områden arbetar vi med?

På Lernia är vi sedan länge ett av de största och mest erkända rekryteringsföretagen inom yrkesarbeten. Men vi har kunskap och lång erfarenhet inom flertalet branscher och kan därför hjälpa dig även när du söker tjänstemän.

Kontakta oss om du är intresserad av att rekrytera personal inom exempelvis lager, tillverkning, industriarbete, transport, bygg och anläggningsarbete.

Våra rekryteringskonsulter hittar även personal inom ekonomi, handel och administration. Några av våra mest efterfrågade yrken är truckförare, svetsare, cnc-operatör, fordonstekniker, kundtjänstmedarbetare och montör.

Rekryteringsguiden - tio steg till självhjälp vid rekrytering

Vi tror på att kunskap och erfarenhet minimerar risken för felrekryteringar. Vi arbetar strukturerat med rekrytering. Helt enkelt för att det ger bäst resultat. Nu vill vi dela med oss av vår kunskap.

Läs mer

Internationell rekrytering

Rusta upp inför framtidens kompetensutmaningar och få din organisation att växa. Lernia erbjuder dig som företag ett bredare nätverk av kompetens. Tillsammans med branschkollegor jobbar vi för att attrahera internationell kompetens till Sverige. Läs mer om vårt erbjudande inom internationell rekrytering.

Här hittar du oss

Vi finns över hela landet — från Luleå i norr till Malmö i söder. Här kan du se på vilka orter vi har lokalkontor.

Här finns vi

Rekrytera smartare – tips och inspiration

Ta del av fler nyheter och trender. Varje månad delar vi med oss av det senaste inom rekrytering, ledarskap och arbetsmiljö.

Nyheter och trender

Behöver du hjälp med bemanning? Vi har yrkesarbetare och tjänstemän för heltid, deltid eller vikariat.

Bemanning hos Lernia

Ett företag - alla kompetenslösningar


10 000

uthyrda konsulter

15 000

deltagare

1 100

kunder