<
Glad man med skägg står i en lokal och tittar in i kameran

Jobba hos oss

Vi arbetar med att forma morgondagens arbetsmarknad för individer, företag och organisationer. Vill du vara med och göra skillnad?


På Lernia är du med och driver arbetet för ett hållbart samhälle där du kan göra skillnad – på riktigt. Vi arbetar med långsiktiga mål och ställer oss frågan hur vi kan få människor att bli anställningsbara och företag att blomstra både på lång och kort sikt.

video

Leyla Jamei

Konsultchef på Lernia

video

Ina Tzacheva

Lärare på Lernia

Medarbetarna är Lernia

Hos oss har du nära dialog med din chef och kollegor. Gemensamt för våra medarbetare är ett starkt samhällsengagemang, ömsesidiga värderingar och den inre motivationen i att vilja påverka. Det är medarbetarna som utgör Lernia och vi letar alltid efter människor som vill vara med och skapa en hållbar framtid.

Här kan du läsa mer och se vilka lediga jobb som finns hos oss på Lernia.

Vi finns över hela landet

Lernia finns över hela landet och arbetar med såväl individer som företag och organisationer. Tack vare vår geografiska spridning och breda verksamhet kan vi tillgodose fler människor med stimulerande utmaningar och varierande karriärmöjligheter. Vi tar vara på våra medarbetares kunskaper – kompetensutveckling är en av våra hörnstenar.

Lediga jobb inom rekrytering och som konsultchef på Lernia