<
Malmö

Läs en arbetsmarknadsutbildning i Malmö

Är du arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen i Malmö? En arbetsmarknadsutbildning kan vara helt rätt för dig! I Malmö kan du välja mellan flera spännande och korta utbildningar. Till exempel bygg och anläggning, lokalvårdare eller servicevärd inom vården. Välkommen till oss i Malmö!


Vad är en arbetsmarknadsutbildning? 

Många undrar vad en arbetsmarknadsutbildning är. Enkelt förklarat är det en vuxenutbildning som går genom Arbetsförmedlingen. En arbetsmarknadsutbildning är framför allt kort och yrkesinriktad. Arbetsmarknadsutbildningarna ska leda till yrken som behövs på arbetsmarknaden och efterfrågas av arbetsgivarna. Vi har många arbetsmarknadsutbildningar i Malmö, bland annat inom fordonsteknik, lokalvård samt restaurang. I Malmö hittar du våra utbildningar på Fårögatan nära Malmö centrum.

Hur bra är egentligen arbetsmarknadsutbildningarna i Malmö?

Vi har många väldigt nöjda utbildningsdeltagare hos oss på Lernia i Malmö. Såklart är det olika vad man tycker är en bra utbildning. Om man tycker en bra utbildning leder till jobb så är våra arbetsmarknadsutbildningar i Malmö bra. Vi har många elever som årligen går ut i olika jobb efter utbildningen. Ett tips är att du besöker ett studiebesök för den arbetsmarknadsutbildning du vill gå. På studiebesöket får du både en beskrivning av utbildningen och skolan, men kan även ställa olika frågor.

Vem får gå en arbetsmarknadsutbildning i Malmö?

Är det någon kostnad för att få gå arbetsmarknadsutbildning i Malmö?

Hur vet jag om jag har rätt till att gå en arbetsmarknadsutbildning?

Hur gör jag för att anmäla mig till en arbetsmarknadsutbildning i Malmö?

Kan jag läsa arbetsmarknadsutbildningar i Malmö på distans?

Sök arbetsmarknadsutbildning i Malmö