Rusta och matcha


Lernia kan hjälpa dig att hitta ett jobb eller en utbildning som passar dina tidigare erfarenheter, förutsättningar och framtidsdrömmar. Vi ger dig personlig hjälp och jobbcoachning av våra engagerade handledare.

Vad är Rusta och matcha?

Rusta och matcha är en tjänst där du får individuell hjälp att hitta din väg till jobb. Du träffar din handledare regelbundet och tillsammans tar vi fram en plan för att du ska få ett jobb. Som din jobbcoach kan vi hjälpa dig med hur du skriver ett personligt brev och cv, till att träna intervjuteknik och få tips och motivation att söka och få ett jobb.

Lernias långa erfarenhet och breda kontaktnät med företag över hela Sverige är en stor fördel när vi ska hitta ett jobb som passar dig. Vi har nära kontakt med näringslivet och hos oss kan du också få jobb som bemanningskonsult – ett perfekt sätt att komma in på arbetsmarknaden. 

Varför ska jag välja Lernia som leverantör?

 

  • Vi kan svensk arbetsmarknad. Med snart 100 års samlad erfarenhet av utbildning, bemanning och rekrytering är vi en trygg partner i ditt jobbsökande. 
  • Vi har engagerade jobbmatchare som ger dig personligt stöd och struktur i din vardag, och som ser dina unika styrkor och förmågor. 
  • Eftersom vi redan jobbar med rekrytering, utbildning och omställning har vi ett nära samarbete med många olika företag inom flera spännande branscher. 
  • Som bemanningsföretag har vi en möjlighet att snabbt hitta en väg för dig ut på arbetsmarknaden. 

Så här fungerar processen

Job Application Process Stöd och matchnings-processen

Kontakta Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen beslutar om du har rätt att ta del av tjänsten

Välj Lernia