Skip to main content

Rusta och matcha, Stockholm Kista


Bor du i närheten av Kista, är inskriven på Arbetsförmedlingen och söker jobb? Då är du välkommen in till oss på Rusta och matcha i Kista! När du går hos oss får du hjälp av duktiga handledare, på det språk du behöver och genom modern teknik.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Anmäl intresse
Vad är Rusta och matcha i Kista?

En tjänst för dig som är arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen

Vi brukar säga att Rusta och matcha är en hjälp på vägen för att hitta jobb eller utbildning. När du går Rusta och matcha hos i Kista innebär det att du får personlig hjälp genom en egen handledare. Handledaren hjälper dig med allt från ditt CV till hur du kan hitta jobb, utbildning eller praktikplats runtom Stockholm och Kista.

Du kan ta dig på flera olika sätt till Rusta och matcha i Kista. Antingen tar du tunnelbana, buss eller bil. Vi sitter på Isafjordsgatan 19, precis vid Kista centrum. Välkommen in!

Hur söker man till Rusta och matcha i Kista?

Du söker Rusta och matcha genom Arbetsförmedlingen

Är du intresserad av att gå Rusta och matcha hos Lernia i Kista? Ta kontakt med Arbetsförmedlingen. På Arbetsförmedlingens webbplats kan du både söka och jämföra olika leverantörer. Bland annat kan du filtrera på var du vill gå Rusta och matcha eller om du behöver språkstöd. När du vet vilken Rusta och matcha du vill gå kan du boka in ett möte med Arbetsförmedlingen. Det är Arbetsförmedlingen som bestämmer om du har rätt att gå Rusta och matcha.

HUR KAN HANDLEDAREN HJÄLPA MIG?

Få hjälp med CV, jobbsökande och personlig utveckling

På Rusta och matcha i Kista har vi flera duktiga handledare (jobbmatchare) som hjälper dig på vägen till jobb eller utbildning. Gemensamt för alla våra handledare är att de har lång erfarenhet av att coacha och hjälpa människor. Självklart har de även ett stort och viktigt nätverk av kontakter som du tar del av.

Lernia komvux i Stockholm
Varför ska jag välja Lernia i Kista?

Vi har digitala lösningar och språkstöd

Om du är intresserad av Rusta och matcha på Lernia i Kista kan det vara bra att veta att:

  • Du tar del av effektiva och digitala lösningar.
  • Vi har språkstöd på på arabiska, tigrinja och engelska.
  • Vi är ett av Sveriges största bemanningsföretag och har dessutom utbildningar. En mycket bra kombination för dig som vill hitta jobb eller utbildning.

Vi finns på många olika ställen runtom i Stockholm. Vill du veta mer? Här kan du läsa mer om Rusta och matcha i Stockholm.

Fakta

Plats

Isafjordsgatan 19, Stockholm (Kista)

Telefon

0771-650 650

Bra att veta

  • När du går Rusta och matcha får du aktivitetsstöd eller utvecklingsersättning från Arbetsförmedlingen.

Så här fungerar processen


1

Kontakta Arbetsförmedlingen

2

Arbetsförmedlingen beslutar om du har rätt att ta del av tjänsten

3

Välj Lernia

Lernia är ett auktoriserat matchningsföretag