Skip to main content

Rusta och matcha, Västerås


Mitt i centrala Västerås hittar du Rusta och matcha på Lernia. Vi är här för att hjälpa dig som söker jobb - antingen till jobb eller utbildning. Våra handledare och jobbmatchare i Västerås står redo för att hjälpa just dig till ditt nästa jobb. Välkommen till Rusta och matcha i Västerås!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Anmäl intresse

Vad är Rusta och matcha i Västerås? Så här funkar det!

Vad är Rusta och matcha i Västerås och hur funkar det? Rusta och matcha är framförallt en tjänst som passar dig som behöver extra stöttning och hjälp med att få ett jobb eller hitta en utbildning. I Västerås finns det gott om jobb och utbildningsmöjligheter och när du väljer oss på Lernia kommer vi göra allt för att hjälpa dig hitta rätt för dig. 

Det är lätt att hitta till vårt Rusta och matcha i Västerås. Vi sitter nämligen mitt i Västerås centrum på Köpmangatan 12. Nära affärer, restauranger och kanske din framtida arbetsplats? 

Hur söker man till Rusta och matcha i Västerås?

Om du är intresserad av att gå Rusta och matcha hos oss på Lernia i Västerås ska du ta kontakt med Arbetsförmedlingen. Hur söker man? Jo, du söker själv upp och väljer vilken leverantör av Rusta och matcha du vill gå hos. Du kan både söka och jämföra olika leverantörer på Arbetsförmedlingens webb. Bland annat kan du filtrera på var du vill gå Rusta och matcha, om du behöver något språkstöd och om du är intresserad av någon viss yrkesinriktning.

När du bestämt dig för vilken Rusta och matcha du vill gå i Västerås bokar du in ett möte med din kontaktperson på Arbetsförmedlingen. Det är Arbetsförmedlingen som bestämmer om du har rätt att gå Rusta och matcha. Om du har det kan du tipsa om Lernia i Västerås och för att underlätta kan du även ge KA-numret som är 10066375.

Så kan våra handledare hjälpa dig

Vi har flera duktiga handledare, eller jobbmatchare som det också kallas, på Rusta och matcha i Västerås. Alla är de erfarna och duktiga inom jobb, dessutom har de ett stort nätverk av kontakter som kan vara användbara på vägen. Ibland kan de handla om hjälp att komma på arbetsintervju, ibland kan du få praktik.

Några exempel på vad handledaren kan hjälpa dig med är:

  • Att ta fram ett riktigt bra CV och personligt brev. Ditt CV och personliga brev kommer vara viktiga dokument för dig nu. Alla våra handledare i Västerås har lång erfarenhet av att jobba med CV och personliga brev och tillsammans tar vi fram de bästa alternativen för dig.
  • Att hitta lediga jobb eller praktikplatser i Västerås. Jobb finns att hitta på flera ställen. Till exempel genom annonser, nätverk eller på sociala medier. Handledaren på Rusta och matcha kommer att hjälpa dig identifiera vad du har för nätverk och var du kan leta för att hitta ett bra och ledigt jobb i Västerås.
  • Förberedelse inför arbetsintervjuer. Vi går igenom intervjuträning, vanliga frågor och presentationsteknik.
  • Personlig utveckling. Vad motiverar och inspirerar dig? Vi tittar närmare på dina styrkor och svagheter och hur vi kan hjälpa dig att utvecklas till ditt bästa jag.
Hitta till oss på Rusta och matcha på Köpmangatan 12 i Västerås.

Viktigt att tänka på när du ska välja Rusta och matcha i Västerås

Det finns några saker som kan vara bra att veta och viktiga att tänka på när du ska välja Rusta och matcha. Finns möjlighet att få hjälp på ditt språk? Har leverantören du tittar på tillräckligt med erfarenhet inom de områden du vill jobba inom? Verkar upplägget enkelt eller varför inte digitalt?

Bra att veta om du väljer Lernia

Det finns några saker vi gärna vill att du ska veta om du väljer oss som leverantör av Rusta och matcha i Västerås. 

  • Vi har erfarna och engagerade handledare. Våra handledare har bland annat kompetens inom service, försäljning och socialt arbete.
  • Vi kan stötta dig på flera språk, till exempel arabiska, tigrinja och engelska.
  • Vi har enkla och effektiva lösningar och digitalt stöd på flertalet språk.
  • Vi har 100 års samlad erfarenhet av utbildning och är dessutom ett av Sveriges största bemanningsföretag.
  • Vi har nära samarbete med näringslivet inom olika branscher

Så här fungerar processen


1

Kontakta Arbetsförmedlingen

2

Arbetsförmedlingen beslutar om du har rätt att ta del av tjänsten

3

Välj Lernia

Fakta

Plats

Köpmangatan 12, 722 15 Västerås

Telefon

0771-650 650

KA-nummer

10066375

Bra att veta

  • När du går Rusta och matcha får du aktivitetsstöd eller utvecklingsersättning från Arbetsförmedlingen.

Rusta och matcha medfinansieras av Europeiska socialfonden.